Tips: En lysande julklapp

De senaste åren har varit de allra bästa när det kommer till pre-christmas. Vi har som känt en julklappsring med familjen. Alla köper en julklapp, alla får en julklapp. Vem som ger till vem avgörs via ett lottning i början av december. Vår familj (jag, Sami, Masse och Milken) köper alltså sammanlagt fyra julklappar. Vi köpte dem i lördags, det tog 40 minuter. Det är det bästa vi någonsin har gjort. Så himla glad över att julklappsringen också innefattar barn, så vi slipper de där galna pakethögarna.

Eftersom jag inte har haft kilometerlånga julklappslistor de senaste åren har så gott som all julstress eliminerats. Den här tiden är den allra bästa tiden. Ledigheter, massa spetsad glögg och god mat i mängder. Ingenting var bättre förr.

Men jag har förstått att det finns folk som fortsättningsvis kämpar på i julklappsjakten kan jag passa på att tipsa om den allra bästa presenten. Den smartaste klappen. Det är ju definitivt en digital tidningsprenumeration. Jag är ju förvisso lite jäv i det här fallet, men säg den som inte skulle bli glad av prenumeration i julklapp!

Jag har koder som berättigar till 50 % rabatt på Vasabladets, ÖT:s eller Sydins digitala prenumerationer. Så om du vill beställa en prenumeration till dig själv eller till någon du tycker om så behöver du bara betala halva priset, förutsatt att du mejlar mig. Koderna gäller till 31.12.2015 och de funkar på valfri tidning. Mejla mig nu med det samma om du vill ha en kod, så slänger jag över en!

 

VBL DIGITAL3

 

Bästa möjliga starten på dagen.

4 reaktioner till “Tips: En lysande julklapp”

  1. Hej Linn! Jag sitter här och harmas för jag har just betalat in prenumerationen på Vbl digitalt till 22.6. 2016 men om jag får koderna så kan jag betala in nu till årets slut/karita

  2. Hej. Är lite nyfiken på er julklappsring. Betyder det att barnen bara får en julklapp eller köper ni som föräldrar nåt till? Har ni kört systemet sedan före de fanns, så att de inte vant sig med "massor" av gåvor eller hur nöjer dom sig? Har ni någon budget för gåvorna? Intressant och väldigt bra. Hatar då det blir för mycket gåvor hit och dit. Vi har redan för nåt år sedan skippat gåvor till de vuxna, klart man får ge nåt då man kommer på nåt passande men inget frampressat tvång.

    Jamen, God jul får jag väl säga då

  3. Hej Linn! Jag sitter här och harmas för jag har just betalat in prenumerationen på Vbl digitalt till 22.6. 2016 men om jag får koderna så kan jag betala in nu till årets slut/karita

  4. Hej. Är lite nyfiken på er julklappsring. Betyder det att barnen bara får en julklapp eller köper ni som föräldrar nåt till? Har ni kört systemet sedan före de fanns, så att de inte vant sig med "massor" av gåvor eller hur nöjer dom sig? Har ni någon budget för gåvorna? Intressant och väldigt bra. Hatar då det blir för mycket gåvor hit och dit. Vi har redan för nåt år sedan skippat gåvor till de vuxna, klart man får ge nåt då man kommer på nåt passande men inget frampressat tvång.

    Jamen, God jul får jag väl säga då

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.