Jag <3 gubbar.

I går bloggade jag om rabattkoder. Det ser ni i inlägget här under. Här kommer nu en gullig analys från den erfarenheten. Det fanns nämligen en tydlig skillnad könen emellan.

Koderna gick åt riktigt bra. Medan jag gjorde en riktigt megasmarrig makaronilåda plingade det till 12 gånger i mejlboxen. Såklart var det mest kvinnor som mejlade, eftersom de flesta som läser den här bloggen är kvinnor. De flesta kvinnor skrev ”Hej, vad kul, jag såg på din blogg att du delar ut rabattkoder, jag vill gärna ha en sådan!”.

Men jag blev superglad när jag plingade till från herremännen runt omkring i Österbotten (tre till antalet, wow!). Tre män är så överraskande många, tycker jag. Men det roliga var inte männen i sig, utan det roliga var att alla tre män inledde sina mejl lite ursäktande.

”Ja, jag läser ju normalt inte bloggar, men nu råkade jag se…”

Hihihihi. 

Gulligt.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.