Små glimtar av mina egna barn.

Igår var vi hos mommo på den traditionella lutfiskmiddagen (i år vågar jag nästan påstå att det var den bästa middagen på hela julen). Bläddrade samtidigt i gamla foton från det glada nittiotalet på Tvisäck. Fick med mig en massa roliga minnen hem. Som jag älskar att kolla på hederliga foton! När ska man lära sig att framkalla? Nå, förmodligen aldrig. 

Men hur som helst. Tycker det är så kul att se små, små glimtar av mina egna barn i mig. En liten min, en blick, en hållning kan få en haja till. ”Det är ju Milea! Där är ju SÅ Matheo!”. Ser nästan ingenting av mig i bilderna. Men däremot en massa små avlägsna släktingar till barnen.

Allra mest impad är jag dock av den semesterchica looken här under. Långa smycken, ståhatt, napapaita och långkjol ska jag rocka på Replot i sommar. Lovar!

 

linn4

 

Här är jag 2,5 år om datumstämpeln på fotot stämmer.

 

linn6

 

Här luggbeklädd fyrabastare. 

4 reaktioner till “Små glimtar av mina egna barn.”

  1. Håller med, aldrig har man väl varit så intresserad av att se bilder på sig själv som barn, som när man har egna att jämföra med. ♥

  2. Håller med, aldrig har man väl varit så intresserad av att se bilder på sig själv som barn, som när man har egna att jämföra med. ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.