Rapport: Morgon.

Det här händer väldigt sällan, att jag har möjlighet att blogga på morgonen. Men eftersom jag händelsevis råkar vara alldeles ensam hemma tyckte jag det kunde vara en god idé att sträcka sig efter datorn innan jag ens kommit ur sängen. God morgon!

När jag slutade jobba igår ringde jag till mina barn och frågade hur det gick i Vörå. De hade varit där övernatt och jag skulle åka och hämta dem. Jag mötte på vilda och högljudda protester, jag fick under inga omständigheter hämta dem redan då. De skulle promt sova över en natt till. Jahapp, tänkte jag, och fick plötsligt en helt ledig kväll för mig själv. 

Jag tror alltid att det ska vara lite ”skönt” och ”avskappnande” att vara helt ensam hemma. Men i själva verket är det alltid lika boring. Hemma ville jag inte vara, så jag strosade en stund på stan. Men det var så oerhört tråkigt att jag var tvungen att ringa in Anna-Lena. Sedan satt vi och åt tills det nästan var natt. Sedan åkte jag hemma och städade lite. Det var om möjligt ännu tråkigare. Gav upp nästan direkt. Jag är verkligen usel på det här med ”egentid” (urk, redan det ordet asså).

Det är inte alls roligt att vara hemma när det är tyst. Fast jag alltid tror att det ska vara så ”mysigt”. Nå väl, jag fick ju i alla fall en ny Marimekko-klänning. Och det kan ju aldrig vara fel!

Nu: Ensamfrukost och ensamkaffe och ensamvasabladet – DET, mina vänner, det är magiskt. 

 

32

34

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.