Carola och Janina.

resizedimage800533 1JANINA


I och med att det
svängde över till 2016 flyttade två av Sevendays forna superstars Carola Ekman och Janina Nylund över till egna bloggar. Mycket ledsamt för oss som blev av med två av Svenskfinlands rappaste och roligaste bloggar, men å andra sidan vet jag precis hur det känns (har också varit i samma sits och sagt upp mig för att testa på att stå på egna ben). Personligen tycker jag alltid man ska uppmuntra till förändring. Också när det svider!

Eftersom Janina och Carola ville flytta genast vid årsskiftet och väldigt många flyger och far just under jul och nyår kan det ju hända att några har missat deras nya bloggadresser. Och ni ska ju under inga omständigheter sluta läsa deras bloggar för att de har flyttat från oss – tvärtom! Den finlandssvenska bloggvärlden behöver alla läsare vi bara kan få! Alla in och bookmarka nu:

Här hittar du Carola.

Och här hittar du Janina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.