Tre internetchicks ni inte kan leva utan.

63


1. Axos nya blogg. 
Min kollega, superjournalisten Alexandra Furu, har startat en ny blogg. Där bland annat berättar om tematiken vi pratat om i den här bloggen de senaste dagarna – män som inte förstår att ett nej inte är ett ja, som våldför sig på 14-åringar etc. Här kan du läsa.

2. Insta-Julia i Afrika. Vasakompis lillasyster som har flyttat till Tanzania, adopterat två hundar ur ett dike och undervisar barn i drama. Skön mix av öl, solnedgångar och muzungu-life. Följ @juliaemmasofia på insta här.

3. Kapseln med Alfred och Linnea. Nu är Alfred ingen chick, men det är trots allt 50 % av Vasas färskaste podcastduo. Första avsnittet av Kapseln handlar om rymden (jag har så stor irritation gentemot rymden så mest satt jag och spände mina käkmuskler irriterat, men skrattade också mycket, här finns det rejält med potential). Lyssna på podden här.

10 reaktioner till “Tre internetchicks ni inte kan leva utan.”

  1. Den podden (kapseln alltså) ska jag lyssna på så fort jag får tid! Jag hatar nämligen rymden. Det är något av det obehagligaste jag vet, jag har NOLL förståelse för folk som vill åka dit ut. Jag skulle nästan hellre dö än åka till rymds. Usch.

  2. 😀 IRRITATION GENTEMOT RYMDEN?! Det här låter hemskt spännande! Och att Malin här ovanför HATAR den! Både jag och Alfred bara gapar som två paffa akvariefiskar, inte visste vi att sånt förekom. Avsnittet skulle ha varit så mycket roligare om vi bara vetat. Det enda vettiga är att bestämma att ni två, Linn och Malin, MÅSTE vara med i ett follow-up-avsnitt där vi kan diskutera #rymdhatet!

  3. Den podden (kapseln alltså) ska jag lyssna på så fort jag får tid! Jag hatar nämligen rymden. Det är något av det obehagligaste jag vet, jag har NOLL förståelse för folk som vill åka dit ut. Jag skulle nästan hellre dö än åka till rymds. Usch.

  4. 😀 IRRITATION GENTEMOT RYMDEN?! Det här låter hemskt spännande! Och att Malin här ovanför HATAR den! Både jag och Alfred bara gapar som två paffa akvariefiskar, inte visste vi att sånt förekom. Avsnittet skulle ha varit så mycket roligare om vi bara vetat. Det enda vettiga är att bestämma att ni två, Linn och Malin, MÅSTE vara med i ett follow-up-avsnitt där vi kan diskutera #rymdhatet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.