Linkkus bostadsförmedling.

resizedimage800600 image20

 

Nu är det mycket bostadssnack i min bekantskapskrets. Flera av mina kollegor söker nya hem för tillfället. Så det här med Vasas bostadsmarknad är något som vi pratar om hejvilt, senast igår kväll när vi var ut och åt. Och fastän jag inte alls är på väg någonstans (herregud, vi ska ju renovera köket nästa månad!), så kan jag inte riktigt hålla mig borta från Etuovi. Jag vet till exempel att vi har tre helt suveräna lägenheter till salu här i mina kvarter – här och här och här.

Däremot har jag ganska dålig koll på hyresmarknaden. Här tänkte jag nu ni skulle hjälpa mig. Min mamma ringde nämligen häromdagen och bad mig hjälpa en bekant att hitta hyreslägenhet. Är det någon här i Vasa som hyr ut en lägenhet åt en kvinna, en man och en fransk bulldog? 

Ta kontakt med mig i så fall. Tack på förhand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.