När man älskar bloggvärlden.

Nu tror jag faktiskt inte att jag har mer att säga om livet och idealen –  för den här gången. Det är så otroligt kul när ett angeläget ämne får spinn och alla plötsligt vill delge sin syn på saken. Det är just i tider som dessa som jag ÄLSKAR bloggvärlden, när man på riktigt får insyn i folks hjärnor. Så lärorikt och intressant att känna på pulsen, vad folk tycker bakom skärmarna runt omkring mig. Uppskattar verkligen hederligt tyckande.

Och lika viktigt som det är att acceptera sig själv och sin kropp är det att acceptera att det finns olika sätt att se på den här diskussionen. Men likväl ska vi respektera, diskutera och argumentera. För någonstans tror jag nämligen vi kan mötas. Just så här rör vi oss framåt. Genom att lyssna på varandra. För innerst inne tror jag vi vill samma sak (att människor i slutändan ska älska och acceptera sig själva och varandra). Vägen dit är lite taggig eftersom vi har olika synsätt på vilken metod vi ska använda, men vetja vi löser det? 

Tack för en berikande debatt alla! Och med alla menar jag till exempel Janina, Carola, Linnea, Amanda, Lina, PeppeNanóMalin, Caroline och Karolina. Och alla andra. Tack.

 

83

2 reaktioner till “När man älskar bloggvärlden.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.