En plötslig vändning.

Det har är första gången jag bloggar från mobilen sedan jag flyttade min blogg till Sevendays – och se, det går ju hur bra som helst! Däremot går inte allt annat så bra. Jag ligger på sjukhus med något fel (kanske bukspottkörteln? kanske gallsten?) som ingen ännu klurat ut. Så jag väntar och väntar. Och är så hungrig, så hungrig (åt lunch igår vid 11).

Så ni vet var ni har mig så länge. Återkommer.

 

16 reaktioner till “En plötslig vändning.”

  1. Huh om de är gallsten så I feel you lite för bra, hann redan kommentera på instragram till dig, jag ligger på Tays nu för tredje dagen med gallstenar o jessus hur sjukt det är utan medicin!! Trodde jag skulle dö! Krya på dig vad det än är, hoppas det går snabbt om!

  2. Å nej, kära du! Jag beklagar verkligen, hoppas det är något som kan åtgärdas snabbt och smärtfritt, samt att du dessutom får något slags endorfinöverskott som gör att du är på toppenhumör och känner dig glad och lycklig i flera år framöver. KRAM KRAM! ❤

  3. Huh om de är gallsten så I feel you lite för bra, hann redan kommentera på instragram till dig, jag ligger på Tays nu för tredje dagen med gallstenar o jessus hur sjukt det är utan medicin!! Trodde jag skulle dö! Krya på dig vad det än är, hoppas det går snabbt om!

  4. Å nej, kära du! Jag beklagar verkligen, hoppas det är något som kan åtgärdas snabbt och smärtfritt, samt att du dessutom får något slags endorfinöverskott som gör att du är på toppenhumör och känner dig glad och lycklig i flera år framöver. KRAM KRAM! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.