Nonsens.

49

 

I dag när jag stod under köksfläkten och rökte (skoja ba, jag skar potatisklyftor) undrade jag en stund över hur det kan komma sig att min bloggiver går på sparlåga (jag brukar alltid ha samtalsämnen på lager i den här bloggen). Hela den här veckan har varit en så konstig vecka mentalt. 

Läste en artikel här i veckan att man först blir dödstrött av vårljuset (ni vet, det där hoppfulla som finns utanför fönstret också efter 16.00 numera) innan man vänjer sig och blir pigg igen. Jag tror jag är där nu. Är liksom konstant neutral. Orkar inte riktigt vara jätteglad, jättearg eller jätteirriterad. Utan harvar mest på i normalläge, vilket gör det väldigt svårt för den här bloggen som ganska långt bygger på mina euforiska utläggningar, jättearga åsikter eller superirriterade tankar från dagen som gått.

Jag har verkligen ingenting att säga. Men det är tydligen inget problem om man har lite rutin. Vet ni, jag glömde fira bloggens 9-års dag i början av månaden. Tänk att jag har harvat på här i nio år. Den enda paus jag haft är tre månader sommaren 2011 när jag försökte bli lite mindre internetfrälst. Nå, det gick ju inte så bra, visade det sig. Här är jag fortfarande. Och förvånad skulle jag bli om jag inte skulle sitta här när jag är 99 också.

Annat då? Har tömt köket på grejer. Det ska ju renoveras nästa vecka. Herregud så jag blir glad varje gång jag tänker på nya köket. Hur härligt det ska bli att öppna skåpen utan rädsla för att de ska falla ner och klyva en. Och jag förstår ju att ni också ivrigt väntar på att jag ska visa efter-bilderna. Eller det gör ni knappast. Men det ska ni få uthärda i alla fall, HA!

Ja, det var allt för i dag. Inte är det ju hög nivå alla dagar inte.

18 reaktioner till “Nonsens.”

 1. Hej! Vad ska ni göra med gamla köket? Vi har planer på att bygga en köksö och era köksluckor ser (åtminstone så här på bild) väldigt likadana ut som våra. Inte är ni intresserade av att sälja bort dem för en liten peng ifall de är samma och måtten stämmer?

  1. Ja, du kan få dem i utbyte mot ett kaffepaket (aj nej, mot GRÖNT TE, haha!). Men isf måste du komma och skruva ner dem senast på lördag!

   1. Äsch, jämförde mer noga och det är inte samma. Men handtagen ser väldigt likadana ut, dem skulle jag gärna byta till mej så har jag på lager

 2. Det är SÅÅ sesong för vår depression nu, vi har avdelningen full…
  Spännande med remont!! Btw. Me enjo får man lätt bort tandkrämen som e läbbig 😉 hahah bara måsta

 3. Hej! Vad ska ni göra med gamla köket? Vi har planer på att bygga en köksö och era köksluckor ser (åtminstone så här på bild) väldigt likadana ut som våra. Inte är ni intresserade av att sälja bort dem för en liten peng ifall de är samma och måtten stämmer?

  1. Ja, du kan få dem i utbyte mot ett kaffepaket (aj nej, mot GRÖNT TE, haha!). Men isf måste du komma och skruva ner dem senast på lördag!

   1. Äsch, jämförde mer noga och det är inte samma. Men handtagen ser väldigt likadana ut, dem skulle jag gärna byta till mej så har jag på lager

 4. Det är SÅÅ sesong för vår depression nu, vi har avdelningen full…
  Spännande med remont!! Btw. Me enjo får man lätt bort tandkrämen som e läbbig 😉 hahah bara måsta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.