Historien om Soltorpets ljuskrona.

Det var många drömmar som gick i uppfyllelse på Soltorpet förra sommaren, även om vi faktiskt fick nycklarna så sent som första juli. Men drömmen om en ljuskrona ovanför köksbordet förblev blott en dröm. En ljuskrona är något som jag förknippar väldigt starkt med sommarkvällar eftersom vi har flera på Tvisäck. Sena kvällar under ljuskronan hör liksom en sommarstuga till. 

Letade överallt efter en minimalistisk krona (ni kanske minns det här inlägget), men hittade ingen. Såg bara en trevlig på en pressbild i Anna-Lenas blogg. ”Ljuskronan i ditt senaste inlägg, jag behöver den”, skrev jag på chatten. ”Vet du var man får den?”. Jag tror hon skrev att hon skulle kolla upp saken, men sedan glömde jag bort det och kronan rann ut i sanden. Tills det blev den 23 januari och hela annonsavdelningen tågade in till mitt bord i ”ja må hon leva”. 

Jag blev så glad (ni anar inte!). Den är från Ferm Living och i mässing. Samma fina krona från pressbilden. Med så vackra läderband att hänga upp den i. Alltså exakt en sådan jag har spanat efter (tack, tack, tusen tack, älskade kollegor!). Än har jag inte lagt den på plats (därav lite knasiga bilder – inte så lätt att hålla i och fota samtidigt). Tänker att den här ska kröna vårstädningen.

 

ferm living ljuskrona

 

Här kan du se en bättre bild. Tydligen kan man också ha den som helt vanlig ljusstake på bordet. Ge mig bara ett ögonblick ska jag skriva mer om våra sommarprojekt. Ska ba fösa barn i säng, diska och mjölka korna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.