Rofa.

När vi en gång var inne på män i föregående inlägg (haha, nu ska vi prata om MÄN!) ska jag passa på att tillägga en mycket glädjande upptäckt. Jag har hittat den mycket sällsynta manliga o-nischade vardagsbloggen. Eller vi är många som redan upptäckt honom, har till och med försökt rekrytera honom till Sevendays för ett år sedan. 

Pratar alltså om Rofa med bloggen Kaffepausen. Och det säger jag inte bara för att han skriver snyggt om mig (och Linnea och Amanda) i sitt senaste inlägg (eller ja, kanske jag gör, hah!) utan jag tycker på riktigt att hans blogg är bra. En av de bättre just nu faktiskt. Ville bara säga det, ifall någon missat. Ja ja. Läs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.