Uselt.

I dag har varit en klassisk skitdag.

Redan från start blev det fel.

Natten var för kort, sängen var för trång.

Tuppluren mitt på dagen gjorde humöret om möjligt ännu sämre.

Bråkade med:
1. Min man.
2. Barn ett.
3. Barn två.

Och så var det snöstorm.

Och fick ingen ordentlig lunch.

Och äcklig middag.

Hade näsblod.

Och en kompis som blev sjuk.

Och ett sexårstrots.

Och någon jävel som ringde och frågade om jag vill byta mobilabonnemang.

Och till på köpet hittade JAG INGENTING ATT BLOGGA OM!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 reaktioner till “Uselt.”

 1. Jag hade också en verklig skitdag. Jag och 38 till blev uppsagda idag pga konkurs, med två veckors uppsägningstid. Med detta menar jag verkligen inte att förminska det skitiga med din dag, vet hur skitigt det kan kännas när allt blir fel. Kunde liksom bara inte låta bli att kommentera på ett sånt ämne när jag själv haft en extraordinärt, overkligt usel pissdag. Kanske lite tröst också, he kan allti va värr!

  1. Det blev värre. Jag spydde på toalettlocket och det rann ner i mina strumpor. Sedan fick jag 38 graders feber. Sedan fontänspydde barnet i sängen, i sömnen.

   Men du har rätt, jag har iaf jobbet kvar. Ändå känns det svårt att glädjas nu. Stor kram på dig! Hoppas det finns fler jobb för dig!

   1. Urk, magsjuka ännu till, det är nog nästan så att du vinner! 😉 Hoppas det går om snabbt och krya på er-kramar!

 2. Jag hade också en verklig skitdag. Jag och 38 till blev uppsagda idag pga konkurs, med två veckors uppsägningstid. Med detta menar jag verkligen inte att förminska det skitiga med din dag, vet hur skitigt det kan kännas när allt blir fel. Kunde liksom bara inte låta bli att kommentera på ett sånt ämne när jag själv haft en extraordinärt, overkligt usel pissdag. Kanske lite tröst också, he kan allti va värr!

  1. Det blev värre. Jag spydde på toalettlocket och det rann ner i mina strumpor. Sedan fick jag 38 graders feber. Sedan fontänspydde barnet i sängen, i sömnen.

   Men du har rätt, jag har iaf jobbet kvar. Ändå känns det svårt att glädjas nu. Stor kram på dig! Hoppas det finns fler jobb för dig!

   1. Urk, magsjuka ännu till, det är nog nästan så att du vinner! 😉 Hoppas det går om snabbt och krya på er-kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.