Måndagssvammel.

vasa vaasa

 

I dag tänker ni kanske ”men gud så hon latar sig på en måndag, här blir inga blogginlägg gjorda”. Men även om det inte syns utåt så har jag bloggjobbat som en maskin hela dagen. Jag har skrivit hela åtta blogginlägg (att göra en julkalender kräver sin lilla insats om man vill göra det ordentligt). 

Har pausat med lite apoteksbesök (Matheo har 38 graders feber) och en joggingrunda runt Brändö. Känns verkligen som den ultimata dagen detta. Att bara blogga och jogga dagarna i ända. Efter lunch läste jag fortsättningen av bokserien Arkeologdeckarna tills feberbarnet somnade. Det är förresten en serie jag kan rekommendera. Vi gillar tvåan lika mycket som vi gillade den första. Ta det som ett barnbokstips. Ibland tänker jag att jag verkligen borde starta en barnboksrekommendationsblogg (ja ja, det är ett ord), men kanske det räcker om jag tipsar här. Har bara så sjukt många rekommendationer att jag aldrig hinner räkna upp alla innan jag glömmer dem.

Och så har jag köpt en ny tvättmaskin. I söndags när jag stod i tamburen och snörde på mig skorna på väg till We see you-eventet i Rewell, började det plötsligt spruta vatten ur tvättmaskinen. Ja, det var ju en himla tur att jag inte hade hunnit gå ut genom dörren, för ingen annan var hemma. Blev störd på grund av 1. jag missade eventet 2. jag hamnade reda upp eländet 3. vi måste köpa en ny tvättmaskin 4. vi måste göra oss av med den gamla. Hittade tack och lov en (Veikon kone) som tar med sig den gamla för en tjugis.

Under dagens spring kom jag äntligen på vad jag ska köpa när mitt shopstop är över. Har hela tiden undrat vad det första köpet ska bli. Men nu vet jag vad som är mest akut. Om ni ser på bilden här ovan, så kanske ni kan räkna ut. Icebugs. Icebugs eller nå andra skor med bra vintergrepp ska jag köpa! Jess!

Nu: Spenatpasta.

2 reaktioner till “Måndagssvammel.”

  1. Tur att du hann märka tvättmaskinen innan det gick riktigt illa. Jag har annars för mig att det är så att man inte får nåt på hemförsäkringen om det visar dig att man haft igång tvätt-, diskmaskin eller tumlare då man inte är hemma. Såna här maskinen kan ju börja brinna också. Åtminstone har vår försäkringsbolag sagt så om diskmaskinen på jobbet.

  2. Tur att du hann märka tvättmaskinen innan det gick riktigt illa. Jag har annars för mig att det är så att man inte får nåt på hemförsäkringen om det visar dig att man haft igång tvätt-, diskmaskin eller tumlare då man inte är hemma. Såna här maskinen kan ju börja brinna också. Åtminstone har vår försäkringsbolag sagt så om diskmaskinen på jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.