Rapport från den överlevande.

När klockan ringde i morse tänkte jag att ”Näe, nu skojar ni, det är ju mitt i natteeeeen!”. Men tydligen var det dags! Sov oroligt hela natten. Drömde mardrömmar och inbillade mig att jag skulle försova mig.

Jag var så nervös att jag först spydde upp frukosten. Men sedan blev det bättre. Och när jag väl kom till kontoret hade jag glömt att jag mådde illa. Vi kan helt klart konstatera: Den första dagen fick mycket väl godkänt. Noll spyor, noll katastrofer.

Förstås är jag totalt supermegaovan att vara vaken och alert under så många timmar i sträck (missade många gubbvilor i dag). Det här kvällen kommer att vara en kamp mot fallande ögonlock. Men det där är ju en vanesak, tänker jag. Några dagar så har man vant sig.

Tror faktiskt mina fötter fick ta hårdaste smällen. Av gammal, trogen vana tog jag klackar på mig i morse. HUR TÄNKTE JAG DÄR? Den här kroppen har levt i långkalsonger och yllesockor i måååånader och den första lilla mjukstarten jag kan erbjuda den här stackars kroppen är … klackskor?!

Men i övrigt så glad att jag är tillbaka. Så många kramar och hjärtliga hej-rop i korridoren i dag! Det var som om de uppriktigt är glada över att jag är tillbaka. Och det gör ju en sliten själ lite mindre sliten.

Aj människor, nog tycker man om dem.

18 reaktioner till “Rapport från den överlevande.”

  1. Klackar 😀 Vilken come back! Haha. Men hej, roligt att du är på benen igen. Order is restored. Hoppas du får må lite bättre framöver.

    1. Och det ser inte bättre ut än att klackarna är på idag igen, haha! "Janå, kanske det inte var så farligt igår, kanske är jag mer van idag".

  2. Jeeeee, vad skönt att det gick bra! Jag har tänkt på dig i dag och funderat om jag borde ringa Sevendays om något "ärende" bara för att passa på nu då du är tillbaka på jobb, haha. Hoppas det fortsätter i samma stil. Och ta mååånga tupplurar, det är den bästa sortens snabbvila (så klart).

  3. Visst är det en skön känsla att vara saknad, så kände ja åxå efter att varit borta från jobbet 1 helt år 🙂

  4. Klackar 😀 Vilken come back! Haha. Men hej, roligt att du är på benen igen. Order is restored. Hoppas du får må lite bättre framöver.

    1. Och det ser inte bättre ut än att klackarna är på idag igen, haha! "Janå, kanske det inte var så farligt igår, kanske är jag mer van idag".

  5. Jeeeee, vad skönt att det gick bra! Jag har tänkt på dig i dag och funderat om jag borde ringa Sevendays om något "ärende" bara för att passa på nu då du är tillbaka på jobb, haha. Hoppas det fortsätter i samma stil. Och ta mååånga tupplurar, det är den bästa sortens snabbvila (så klart).

  6. Visst är det en skön känsla att vara saknad, så kände ja åxå efter att varit borta från jobbet 1 helt år 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.