Användbar kvinnodagsfras.

mm

 

En gång om året, eller i alla fall den åttonde mars, brukar man se ut som Milken på bilden här ovan när man scrollar sina vanliga someflöden. Tänkte liksom att det är 2017 och att folk har läst på lite om internationella kvinnodagen, kanske upplevt den förut och att vi således kunde använda dagen till att lyfta viktiga frågor. Hade gärna sett lite mindre rosor och choklad (också i år).

Däremot råkade jag stöta på en bra typ efter jobbet som lärde mig en användbar replik när folk envisas med sina gratulationer på kvinnodagen. Man ska rynka hela ansiktet och ropa: ”GRATULERAR DU AIDSSMITTADE PÅ VÄRLDSAIDSDAGEN DÅ OCKSÅ, ELLER?”. Jaja, synd att ingen har kommit med ett grattis sedan dess. 

Hade tänkt mig att jag skulle hålla dikttraditionen från ifjol levande. Men i dag var det alldeles för roligt på jobbet, så hann aldrig dra fram min inre poet. Därför får vi göra det som trenden säger – återanvända. Hej!

2 reaktioner till “Användbar kvinnodagsfras.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.