4 saker jag fick i dag:

1. En bra start på dagen, som vanligt. Det får jag nästan varje dag nu för tiden, eftersom jag lägger mig så ohyggligt tidigt. Jag somnar nästan alltid mellan 21 och 22 nu, vilket är helt sjukt med tanke på mina tidigare vanor, men ni kan inte förstå hur härligt det är att aldrig vara trött. Jag är på riktigt aldrigaldrig trött nu för tiden. Vaknar av mig själv 6.30 och ba ”Mmmmm”.

2. Ett samtal om att inte ens den andra antibiotikakuren bet på min urinvägsinfektion. Nu ska jag äta den tredje kuren den här månaden. Känns ju lagom hälsosamt. Om ni vill köpa en body till min baby kan ni köpa den med ”Antibiotics built this body”.

3. Ett ja från Kulturfonden. Det var inga huisiga summor, men sökte mest för att få en spark i baken på ett skrivprojekt jag har tänkt så mycket på. Jag har aldrig sökt förut, så räknade nästan med ett nej. Men tjohej, där hade jag fel. Tack Kulturfonden. 

4. Fredagsfeeling. Eftersom jag bara jobbar må-ons så tar jag alltid på mig fredagsfiilisen på onsdag klockan 14 (kanske därför som jag är så här wild and crazy i dag och bloggar efter att klockan har slagit 21). Jag älskar att ha helg redan på onsdag. Städade köket i all iver, även om kroppen skrek av foglossning, men jag ville så gärna ha fiiiint och helgkänsla i hemmet.

8 reaktioner till “4 saker jag fick i dag:”

  1. Vet precis hur det känns när man faktiskt börjar prioritera sömnen och märker hur gott det gör. Det har gjort underverk för mitt tillfrisknande från utmattningsdepressionen.

  2. Vet precis hur det känns när man faktiskt börjar prioritera sömnen och märker hur gott det gör. Det har gjort underverk för mitt tillfrisknande från utmattningsdepressionen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.