Bautasnigel.

1 1

 

Måndag, grått och perfekt bloggväder. En sån här härlig, regnsjuk dag när man kunde sitta inne och blogga hela dagen. Det har varit ”lite kämpigt” i helgen med pangväder, en pappa som jobbar tre nätter på raken och en mamma som knappt kommer ner för trappan. I ett annat liv hade man bjudit upp till kompisparty på Replot och solat, badat, pinacoladat i dagarna tre. 

Men nu har vi mest lajvat Fångarna på Brändö.

Men den enda som verkar lida är jag. Kan stundvis få för mig att barnens sommarlov är SÅ skit. Att de tycker det här är världens sämsta sommarlov. Att det kanske inte är så Sune i Grekland att mest hänga efter en långsam (och tidvis rätt så gnällig) bautasnigel i ett gult hus inne i stan. Men som sagt – de verkar ha noll krav. Tack och lov.

För jag måste vara här nu. Nära diskmaskin, innetoalett och BB. Och en dag som denna är det ju tacksamt, för jag har just övertalat Anna-Lena att pausa sin förrådsstädning och komma med barnen till Hoplop. Det som jag en gång ansåg var helvetet på jorden känns just nu riktigt okej, faktiskt. Barnen har roligt, medan jag kan sitta stilla. Och sänka en kaffe med god vän. Kunde vara värre.

Tjohej!

8 reaktioner till “Bautasnigel.”

  1. Fastän mina två är mindre, 4 och 3 år och kräver ännu mindre(på vissa sätt) och jag själv är i samma tillstånd som dig så är det där dåliga samvetet där och stör i bakhuvudet att deras sommarlov är skit då man knappt klarar av något. Men läget är som det är och vi får göra det lilla vi kan om dagarna. Och hoppas på att vi lyckas göra det bättre nästa år 🙂

    Lycka till då det är dags! Hoppas att inte någon av oss behöver gå över tiden i alla fall!

  2. Fastän mina två är mindre, 4 och 3 år och kräver ännu mindre(på vissa sätt) och jag själv är i samma tillstånd som dig så är det där dåliga samvetet där och stör i bakhuvudet att deras sommarlov är skit då man knappt klarar av något. Men läget är som det är och vi får göra det lilla vi kan om dagarna. Och hoppas på att vi lyckas göra det bättre nästa år 🙂

    Lycka till då det är dags! Hoppas att inte någon av oss behöver gå över tiden i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.