Crazy nights.

Barnens kusin är ett nioårigt hardcore Kiss-fan. Jag tänkte på honom i natt när jag sakta haltade till toaletten (för trettiosjutusende gången) och nynnade på den klassiska Ollisdängan sakta för mig själv:

These are crazy, crazy, crazy, crazy nights
These are crazy, crazy, crazy, crazy nights

För det är nog exakt vad detta är. Totalt crazy nights. När Sami måste lyfta mig ur sängen för mitt bäcken ilar så mycket att jag inte kommer på benen utan gråt. Och jag har så mycket sammandragningar att jag knappt kan kissa. Men när morgonen kommer så förvandlas jag sakta till Stilla fucking havet. Varför är det så här? Slemproppen har gått för hundra år sedan. Och jag har haft något jag gissar är teckningsblödningar. Jaja, ursäkta för too much info. Men det här med att lägga nya människor till världen är inget myz, SÅ BETTER GET USED TO IT.

Nåja, dags att hälla upp en stor stark (kaffe) och ta sig an dammsugaren. Här blir ju inga barn gjorda. 

 

grot med SMOR

8 reaktioner till “Crazy nights.”

  1. Jag var i latensfasen i fyra dygn innan Lillasyster sen äntligen föddes. Fy fasen vad det var jobbiga dagar. Sov knappt något, överanalyserade varje samamndragning som en tok och orkade inget. Men nu är det inte länge kvar! Håll ut. Snart är hen här!

  2. Oh, jag var så glad åt mina teckningsblödningar o värkar sist men dom tog mig inte framåt alls. Fick sen värkdropp på förlossningen och nån annan vätska och en vilo eda och pang gick vattnet i sängen och en timma senare ännu kom bebin. Jag var helt färdig bara efter nån timma med de där pinvärkarkarna. ? Snart får ni nog snusa bebbo ni å ?

  3. Hade likadant, var bomnsäker varje natt att NU blir det bebis här! Men när morgonen kom så avtog ju allt. Gick så några dagar tills jag fick nog och ringde förlossningen. De ville ha mig in på en kontroll, visade sig att jag gick och var 3 cm öppen. De tog hål på hinnorna och snabbt gick det sen! Löns kanske för dig att ringa och be om en kontroll ?!

  4. Teckningsblödningar! Jag har inte hört ordet förr, men föreställer mig fina små ritningar (i blod) av hästar, huvudfotingar osv. En liten hälsning från framtiden. Jag hejar på dig! Snart får du sätta igång och föda, snart!

  5. Jag var i latensfasen i fyra dygn innan Lillasyster sen äntligen föddes. Fy fasen vad det var jobbiga dagar. Sov knappt något, överanalyserade varje samamndragning som en tok och orkade inget. Men nu är det inte länge kvar! Håll ut. Snart är hen här!

  6. Oh, jag var så glad åt mina teckningsblödningar o värkar sist men dom tog mig inte framåt alls. Fick sen värkdropp på förlossningen och nån annan vätska och en vilo eda och pang gick vattnet i sängen och en timma senare ännu kom bebin. Jag var helt färdig bara efter nån timma med de där pinvärkarkarna. ? Snart får ni nog snusa bebbo ni å ?

  7. Hade likadant, var bomnsäker varje natt att NU blir det bebis här! Men när morgonen kom så avtog ju allt. Gick så några dagar tills jag fick nog och ringde förlossningen. De ville ha mig in på en kontroll, visade sig att jag gick och var 3 cm öppen. De tog hål på hinnorna och snabbt gick det sen! Löns kanske för dig att ringa och be om en kontroll ?!

  8. Teckningsblödningar! Jag har inte hört ordet förr, men föreställer mig fina små ritningar (i blod) av hästar, huvudfotingar osv. En liten hälsning från framtiden. Jag hejar på dig! Snart får du sätta igång och föda, snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.