Så snabbt, men så långsamt.

Här flyter dagarna på i rätt så snabb (men ändå så lååångsam) takt. Gårkvällen tillbringade vi i Kvevlax på Matheos fotbollsmatcher. Uppskattar storligen att My är en baby som inte kan hålla sig vaken i bil eller vagn – när bilen brummar i gång låter det zzzzz från baksätet. Eller ska vi säga: Varje gång vi är utanför hemmet, så vägrar hon vakna. Som förälder är det tryggt och skönt att åka iväg med den känslan i kroppen.

På förmiddagen i dag var jag på kaffe till kontoret. Kreivade så efter att få höra det senaste skvallret. Och på eftermiddagen kom Löfens Malin från Helsingfors på makaronilåda (hah, storfamiljen hade inte riktigt stajla till det i dag). Är så svältfödd på människor. Skulle kunna äta dem hela.

Men däremellan sitter jag i soffan och ammar. Tar små tupplurer och dricker jättemycket kaffe (aj että så jag älskar att inte ha halsbränna). Skulle för övrigt också kunna äta bebisen hel. Uff så jag tycker att hon är ljuvlig.

Tycker mig också ana att mitt bäcken är pikulite bättre nu. Jag får inte monstersmärtor varje gång jag har rört mig. Sakta, sakta blir det bättre med foglossningen. Synd bara att man inte är utrustad med så värst mycket tålamod. Jag skulle vilja att allt skulle vara återställt, vältränat och perfekt helst redan igår. Men å andra sidan så får jag hela tiden tänka på att My faktiskt bara är 11 dagar. Ännu för 11 dagar sedan var jag en jättestor boll med dåligt humör. Herregud så mycket som har hänt sedan dess!  I vilken annan livssituation kan 11 dagar känns så här otroligt långsamma?

För att riktigt maxa de sista sommarlovsdagarna med barnen åker vi över till Sverige imorgonbitti. Jag ville hellre till Stockholm, men det blev lite meckigt att flyga utan namn och personnummer, så vi kör några dagar i Umeå. Barnen får pretty much bestämma vad vi ska göra. Som kompensation för att jag har varit vidrig hela sommaren. Alla blev mycket exhalterade över min spontana bokning!

Skönt att komma bort hemifrån också. Den här lägenheten har vi sett alldeles tillräckligt av den senaste tiden. Nu ska jag packa och skjutsa runt halva familjen på diverse kalas och fotboll och det ena med det fjärde. Kanske vi hörs när vi kommer fram till Sverige!

6 reaktioner till “Så snabbt, men så långsamt.”

 1. Glöm för all del inte bort att besöka familjerummet i Utopia om bebis blir hungrig när ni gör stan! Var i Ume förra veckan med bebis ocv sambon blev tårögd när vi kom in dit 😀 Även i Avion (nya köpcentret breve IKEA) fanns det familjerum. Ja tillåme på Ica Maxi strömpilen fanns det amningsrum! Älsk.

 2. De två tidiga graviditeterna har jag inte brytt mig så mycket direkt efter förlossningen om min egen kropp och hur den sett ut. Gick snabbt ner de extra kilona med andra barnet, t.o.m för mycket. Nu då tredje är 3 veckor så hatar jag verkligen, nå ogillar starkt, hur kroppen ser ut och vill ha tillbaka den som den var innan graviditeten. Hemskt att tänka så här så snabbt efter! Tur att barnen iaf diggar den och bakar bulle med mammas mage.

 3. Hehe…tänkte ju riktigt igår när jag läste att månne man ser dig. Å det gjorde jag ju för 30min sen. 😀
  Tenalabon första gången i Umeå så riktigt häftigt att se kändisar från Karis 😉
  Ha en trevlig fortsatt resa! 🙂

 4. Glöm för all del inte bort att besöka familjerummet i Utopia om bebis blir hungrig när ni gör stan! Var i Ume förra veckan med bebis ocv sambon blev tårögd när vi kom in dit 😀 Även i Avion (nya köpcentret breve IKEA) fanns det familjerum. Ja tillåme på Ica Maxi strömpilen fanns det amningsrum! Älsk.

 5. De två tidiga graviditeterna har jag inte brytt mig så mycket direkt efter förlossningen om min egen kropp och hur den sett ut. Gick snabbt ner de extra kilona med andra barnet, t.o.m för mycket. Nu då tredje är 3 veckor så hatar jag verkligen, nå ogillar starkt, hur kroppen ser ut och vill ha tillbaka den som den var innan graviditeten. Hemskt att tänka så här så snabbt efter! Tur att barnen iaf diggar den och bakar bulle med mammas mage.

 6. Hehe…tänkte ju riktigt igår när jag läste att månne man ser dig. Å det gjorde jag ju för 30min sen. 😀
  Tenalabon första gången i Umeå så riktigt häftigt att se kändisar från Karis 😉
  Ha en trevlig fortsatt resa! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.