5 punkter från dagens tankeverksamhet.

1. Nadia har efter stora påtryckningar återupptagit sitt bloggande. Till på köpet kom hon på kaffe i morse. Med bullar och choko och bra diskussioner. Ville bara säkerställa att ni inte har missat bloggcomebacken. För den tillhör ju trots allt en av mina all time topp fem favoriter.

2. Från jobbet kom det i dag goda nyheter: HSS Media har fått en ny vd. Anna-Mari Karhunen. Känner ännu inte henne, men det gläder mig mycket att vi fick 1. en kvinna 2. någon ung. 3. någon med expertis inom marknadsföring och försäljning.

3. När jag skrev om kalas häromveckan, så kommenterade Brages verksamhetsledare Sofia att om någon ungdom är intresserad av att dra barnkalas ska de ta kontakt med henne. Hon skrev så här: ”Brages barnkalas kunde utvecklas hur mycket som helst och jag skulle gärna outsourca detta till någon påhittig och driftig typ. Fria händer och ett mysigt ställe att vara på! Och det behöver inte ha något med det museala att göra om man inte vill, ta kontakt!”.

4. När Ellen tidigare i dag skrev om Jeppis Arbis slog det mig att jag faktiskt ska föreläsa där i höst. På dagen för psykisk hälsa. 10 oktober. Ska framföra en monolog om varför det faktiskt inte lönar sig att balansera på kanten till utbrändhet särskilt länge. Platser finns! Du kan läsa mer här.

5. My Maxine, numera tre veckor gammal, lärde sig igår att le på beställning. Behöver jag säga att jag smälter till en liten, liten, liten blöt pöl på mattan varje gång? Det här med blödighet – är det något som kommer med åldern, va? Hur kan det vara så URGULLIGT?

Över och ut. Blogginlägg slut.

 

2017 08 23 10.51.44 2 2

4 reaktioner till “5 punkter från dagens tankeverksamhet.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.