Heffie, poddar och torsdag.

2017 09 28 09.28.28 1

 

Länge leve vardagen, sa ni. Och denna förträffliga afton kan jag ge er en liten inblick i min. 

Dagen började med poddinspelning hos mig. Eller nej, den började förstås med frukost- och skolrumba, men den skiten orkar ingen lyssna på. Men läste i alla fall att Heffie, det lilla morgonrockiga aset, hade dött under natten och jag hedrade hans minne med mina bästa Blankens-skor. Sedan kom Nadia och vi poddade i soffan. My, den vältränade podcastbebin, drog till med ett nästan fyra timmars sovpass medan vi ba blahiblahablablabla. 

Förresten läste jag att min bloggkollega Ellen här på Sevvan ska börja podda med Linnea. Det har jag i smyg hoppats på redan lääänge. När jag läste det ville jag nästan ta äran åt mig för den fantastiska idén, men så slog det mig att jag aldrig har sagt det högt. Såååå att. Den äran var kanske ändå inte jättemycket min.

Sedan hann jag bara äta lunch (gårdagens broccoli- och gudvetvadpasta) innan det var dags att hämta Milken. Och sedan hann jag bara hem innan min bästa frissa Emma kom på besök (så kul att man kan komma sin frissa så nära!). Sedan var planen att jag skulle ta en powernap, men då ville Sami ha skjuts hem från jobbet, så då drog vi på en liten roadshow till laitos. Då ringde Pysse och vi snackade lite om arrangemangen inför morgondagens fest på Vasklot. Eftersom föräldrarna i Milkens fotislag har så otroligt god fiilis har vi ställt till med vuxenfest i på Singsing. Blir barnförbjuden fredagsfest med pizza och vin i morgon. Roligt att hitta så här många nya superroliga vänner i vuxen ålder.

Sedan var tanken att jag skulle gå på en promenad (ska försöka ge kroppen vad den förtjänar nu i höst – kärleksmotion), men då såg den här datorn så lockande ut. MEN NU BANNE MIG SKA JAG DRA IVÄG! Kroppen, min klippa, förtjänar att bli riktigt stark och frisk nu. Är så skyldig den det. Hejtå!

2 reaktioner till “Heffie, poddar och torsdag.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.