Bra typer som syr.

När jag var på bröllop i helgen räknade jag till två karisbördiga E/S Design-klänningar bland gästerna. Syrran var också på en annan bröllopsfest samma dag och på den enda instabilden jag såg därifrån räknade jag till två (varav den ena bars av Elin Sandholm herself). På mitt eget bröllop fanns det tre. Elins klänningar dyker upp överallt nu för tiden. Kan bli så himla, himla glad av det. Att det går bra för bra typer man känner. Att bra typer köper av folk jag känner. Tycker Elin har en så otroligt fin filosofi kring hennes kläder också. Multifunktionellt, hållbart, finländskt. 

Igår när jag skulle iväg till Jeppis hade jag en klassisk fuldag, med  en bautafinne på läppen (här nysminkad, så tyvärr – eller tack och lov – syns den inte, men tro mig, den var som Öjberget). Men allt blev pikulite bättre när jag lade på mig en alldeles nysydd collegetröja från Kokkola. Har upptäckt Emma Kurtén via insta och fick min pantertantertröja hemlevererad via Emmas syster som studerar här på Brändö (service!). Alltid lika stolt att bära kläder som kommer nära ifrån. Emmalotta Design. E/S Design. Kom ihåg. Bra skit.

 

emmalottadesign

14 reaktioner till “Bra typer som syr.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.