Utrustningsbiblioteket kan bli verklighet.

Man skulle inte heller tro att jag har varit bloggare i elva år när jag säger att jag ska gå ner till Vegas morgonprogram och sedan glömmer bort att rapportera vad saken gällde. Jag har nämligen hoppingivande nyheter om sociala medier makt! Jag skrev en gång att en av bloggens fördelar är att man kanske pikulite kan få bra saker till stånd. Och nu verkar det kunna hända igen! 

Ni minns att jag för en tid sedan skrev om att jag hade fått, enligt mig själv, en strålande idé (ödmjukhet och blygsamhet har alltid varit min starka sida), att Vasa stad borde uppfinna ett avgiftsfritt utrustningsbibliotek där vem som helst kan låna varierande utrustning att sporta runt i.

Jag postade blogginläggetmin Facebook-sida och bland annat Emma Kurtén taggade Martin Norrgård. Och nu har ärendet varit upp på idrottssektionens möte här i Vasa och bollen verkar vara i rullning (det var alltså det här jag och Martin pratade om i radion). Tänk det! I sändning sa Martin att om allting vill sig riktigt väl, så kommer det att finnas mindre utrustning till utlåning redan i april. Antagligen på det vanliga biblioteket.

Det här är superfina nyheter! Tack Vasa!

 

Som avslutning kommer här en stilstudie i perfekta sportlovsförhållanden från Vörå. Nypistad pulkabacke. Strålande sol. -22 grader. Glada barn.

 

2018 03 01 10.05.53 12018 03 01 10.05.51 12018 03 01 10.05.54 12018 03 01 10.15.02 2

8 reaktioner till “Utrustningsbiblioteket kan bli verklighet.”

  1. Jejjj! Superfint, hoppas det går igenom! Har varit så avis på min syster som har den möjligheten i staden hon bor i. Fint om det skulle komma hit till Vasa ?

  2. Jejjj! Superfint, hoppas det går igenom! Har varit så avis på min syster som har den möjligheten i staden hon bor i. Fint om det skulle komma hit till Vasa ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.