Tack sportlovet, nu kan vi dig.

Nåja, söndag! Jag tror jag talar för hela Finlands samlade föräldrakår när jag säger att sportlovet minsann var härligt (riktigt, riktigt extrabra sportlov i år), men AJ ETTÄ nog ska det bli skönt att få 66,6 % av ungarna tillbaka i skolan i morgon, så man får vila lite. Nu har vi fått helt tillräckligt av det goda livet (speciellt vi som har lajvat sportlov i två veckor nu – blotta åsynen av blöta skridskor i hallen ger mig kväljningar). 

Som en skön avslutning på lovet låg damklubben mest inne i dag. Masse han åkte slalom och Sami han jobbade, men vi låg på mattan, åt dammtussar och turades om att högläsa. Kostcirkeln hälsar att vi åt chips till lunch (om man en gång låter det fara, kan man lika gärna låta det gå utför ordentligt) och soppa till middag. Men till mitt försvar kan man säga att jag gjorde svinbra babymat som säkert räcker hela veckan (mixad morot med batat is da shit). Och att jag tvättade kanske tusen kilo tvätt.

Och så var den dagen slut!

Och mamman med den.

Avslutningsvis: Två av mina bästa mattkompanjoner.

 

2018 03 04 09.33.20 12018 03 04 09.33.24 12018 03 04 09.33.22 22018 03 04 09.33.22 1

2 reaktioner till “Tack sportlovet, nu kan vi dig.”

  1. Håller med! i körde också dubbelt sportlov (halvt oplanerat nog eftersom vi blev sjuka men ändå) var hemma både vår egna sportlovsvecka i södra Finland och sendan en bonusvecka tillsammans med mina kusiner från österbotten. Efter 2 veckor hemma blir det riktigt najs med månad imorgon igen!

  2. Håller med! i körde också dubbelt sportlov (halvt oplanerat nog eftersom vi blev sjuka men ändå) var hemma både vår egna sportlovsvecka i södra Finland och sendan en bonusvecka tillsammans med mina kusiner från österbotten. Efter 2 veckor hemma blir det riktigt najs med månad imorgon igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.