Emilia Jansson, tips tips!

Ni kan kalla mig tipsmaskinen Jung, för även denna dag kommer jag att tipsa om bra läsning. Min bloggkollega Emilia Jansson här på Sevendays skrev ett personligt och gripande blogginlägg om att föda ett barn med downs syndrom.

Blev väldigt glad när jag såg att Emilia skulle joina vårt team eftersom jag har tyckt om hennes hudlösa, ärliga sätt att skriva om sina känslor (kanske för att jag känner igen mig i det där att bara ösa ut hjärnan på tangentbordet). Och så tycker jag det är värdefullt och lärorikt med nya perspektiv. Familjelivet är sannerligen inte enhetligt – och det är nyttigt att se hur det funkar i olika situationer (att föda ett barn med downs verkar inte riktigt vara självklart i Finland 2018). Läs, läs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.