Från i dag: 3 bra och 3 dåliga.

Minus i dag:

– Jag skrek ”Ääää så där kan man ju inte göööö!” med riktigt irriterad röst åt en ung domare när hon blåste av för halvlek mitt i en målchans. Skämdes efteråt. Sami hyschade ner mig med bestämd röst. Ibland gör man fel när man borde göra rätt. Om det är något jag innerligt avskyr så är det när man klagar på domarens insats (spelar ingen roll hur skit den var) och i dag gjorde jag det själv. Borde få smisk. Ska skärpa mig i morgon.

– Vi glömde solkräm i dag och ser nu lite ut därefter. Jag har inte använt solkräm alls den här sommaren. Men i dag skulle ha varit en bra dag att inleda med. Kokhett och full sol hela dagen. Ljuvligt, men kanske inte så barn- och fotbollsvänligt.

– När vi skulle iväg till Umelagun och bada med hela laget (och föräldrarna!) upptäckte jag att jag bara hade 50 % av min bikini med (hittade heller ingen nudiststrand). Surt.

Plus i dag:

– BK-48. Vi har tre lag med från föreningen. Ett pojk- och två flicklag. Har varit en fröjd för ögat att se deras fotboll. Har bara sett en match av flickorna hittills (-08:orna vann dagens första med kanske 11-0 – tappade räkningen efter tio). Och pojkarna har spelat så fint. Kämpat som små svin. I Sverige spelar alla juniorer utan tabeller och utan slutspel, så det spelar ju ingen roll att de inte har förlorat en enda, men för deras egen skull är det ju kul att matcherna går bra och att målen kommer när man gasar.

– My Maxine. Måste vara världens i särklass snällaste turneringsunge. Ettåringar brukar ju vara lite si så där i dylika sammanhang, men hon hänger gärna med på allt och trivs så bra här. Underlättar mycket när man dåraktigt åker iväg med tre ungar ensam.

– Limeöl på Orangeriet. Fräscht, kallt och precis vad jag behövde efter en lång dag på Nydalafältet.

Processed with VSCO with c1 preset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.