Bertills & Jung presenterar: Maktpodden.

Vilken bra start på veckan! 

Första dagen på kontoret i dag. Rivstart direkt. Telefonen ringde och det plingade i mejlkorgen. Alldeles, alldeles underbart att se att våra tjänster väcker nyfikenhet. Men det var inte alls det jag skulle prata om denna måndag. Utan jag skulle presentera vårt allra nyaste verk. Vi gör ju inte bara externa kundprojekt här i vår byrå, utan ibland får vi feeling och då kan det plötsligt bli en poddserie – Maktpodden.

I podden ska vi undersöka makten (och härligheten – i evigheten!). Makten att kontrollera sig själv. Makten att kontrollera någon annan. Makten över sitt eget liv. Makten att påverka omvärlden. Makten att förändra. Vem är mäktig? Vilken makt har ordet? Och vilket ansvar kommer med makten? Vi börjar ganska traditionellt med politisk makt. Men därifrån kommer vi att röra oss väldigt fritt över hela bredden. Vi tjoade till när Anna-Maja Henriksson bjöd oss ut till Mässkär för att delta i sin allra första poddintervju någonsin. Så kul!

Vi har redan bandat tre långa intervjuer och det första ska ni få lyssna på i dag. Passande för denna regniga måndag. Släng upp benen i soffan och lyssna på bossen!

 

https://soundcloud.com/maktpodden/1-anna-maja-henriksson

Makt – vad innebär det egentligen?

Makten att kontrollera sig själv. Makten att kontrollera någon annan. Makten över sitt eget liv. Makten att påverka omvärlden. Makten att förändra. Vem är mäktig? Vilken makt har ordet? Vilket ansvar kommer med makten – och hur når man dit?

Linn Jung och Anna Bertills ger sig öppenhjärtigt och nyfiket in i maktens korridorer för att ta reda på vad det innebär att ta makt, få makt, ha makt.

I uppriktiga och personliga intervjuer med aktuella samhällspåverkare funderar vi på: Vem vill förändra vad i vår omvärld?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.