3 bra grejer från denna dag.

fullsizeoutput_4b4.jpeg

Det här var i grunden en bra dag som plötsligt slutade med världens längsta nattning, en snorig bebis och ett bautagräl med stora barnen. Då glömmer man lätt bort att dagen var till 95 % positiv. Bäst att skriva ner så man minns! Här kommer tre bra grejer från denna dag.

1. Nya människor, nya områden. Vi har ett så varierande arbetsfält just nu. Torsdagar och fredagar försöker vi hålla som mötesdagar (det funkar inte alltid, men vi strävar efter att bygga upp veckorna så). Således har vi maxat ordentligt på mötesfronten i dag. Bara under denna dag rörde vi oss på ett spektrum som rymde bland annat skönhet, grävmaskiner, energiteknik och landsbygdsutveckling. Det blir aldrig tråkigt! Och jestas vad jag lär mig mycket om allt möjligt under veckorna som flyger fram nu. I morgon ska jag inleda med mat och vårdfrågor. Alla de här människorna som hör av sig till oss – glömmer alltid bort att fråga hur de hittar dit. Så kul att vi får jobba så brett!

2. Mina svärisar. I dag skulle jag egentligen ha My-dag, men insåg sent omsider att jag behöver vara ganska skärpt om man ska fixa en hel dag med möten utan paus. Så jag ringde i sista sekund åt svärmor igår och frågade om de möjligtvis kan rycka ut på en sista minuten-barnvaktsinsats. Dessvärre skulle svärfar till Kokkola med bilen. Jag tackade för mig och förberedde mig för en dag bebbe. Nå, inte blev det så ändå. För någon minut senare messade svärmor att svärfar SKJUTSAR HENNE FRÅN VÖRÅ TILL VASA före han far till Kokkola. En liten lätt omväg på 80 km. För att jag ska få maxa mötesdagen! Hur snälla kan människor vara alltså? Så tacksam.

3. Håret. Det här är nu ytligt tjafs, men att ha nyfixat hår är kanske den mest underskattade känslan som finns. Emma klippte och färgade mitt hår igår. Glömmer alltid bort hur bra det känns när håret sitter där det ska och ser ut som det är tänkt. Satsade på mittbena och grått nu. Lätt, lätt, lätt när det är rätt.

Nu i säng – nya tag i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.