Sökes: Medarbetare med gott hjärta

I dag är en extrafin dag, för i dag gick Project Liv ut med sina rektyreringsambitioner i Vasa. Vi söker nu en medarbetare som ska sitta med oss på Bertills & Jung. Jag vet att det finns många varma, kreativa själar här bland mina läsare i Österbotten, som säkert gärna skulle jobba med att göra vardagen för långtidssjuka barn och deras familjer lite roligare.

Vad? Ansvarsperson för Liv i vården Hur? Projektanställd på 70 % När? Januari – december 2019 (eller enligt överenskommelse). Möjlighet till fortsättning.

Project Liv vill som sagt skapa mer glädje och trygghet i vardagen för långtidssjuka barn och deras familjer – oberoende av barnets diagnos. Med mottot ”to bring back a lost smile” är Project liv en starkt växande förening med fokus på drömdagar, glädje i vården och olika stödformer för familjerna.

Arbetsbeskrivning

Den vårdansvariga ansvarar för samarbetet med sjukvården och fungerar som huvudkontakt till vården. Den vårdansvariga bär ansvaret för Project Livs olika sjukhusleveranser (beställer, packar och levererar pysselpåsar, partypacks, föräldrakit) till barnavdelningarna samt ansvarar för de färgglada sjukhusinredningarna på sjukhusen och ambulanserna runtom i Finland. Hen bygger även upp samarbetet med övriga patientorganisationer, föreläser och jobbar med Project Livs synlighet i Vasaområdet.

Vi ser gärna att du har: • Lämplig yrkeshögskoleutbildning, till exempel sjuksköterska, hälsovårdare eller socionom • God muntlig och skriftlig förmåga i svenska och finska • Körkort och tillgång till bil • Erfarenhet från barnsjukvården (erfarenhetskunnig räknas som merit)

Men det är viktigaste är att du har: • Ett gott hjärta som står bakom föreningens värderingar • En brinnande passion för att glädja långtidssjuka barn och deras familjer i vardagen • Ett genuint intresse och ödmjukhet inför målgruppen • Ansvarstagande och noggrannhet • Social kompetens, initiativförmåga och kreativt tänkande • Förmåga att se helheter, kunna prioritera och fatta beslut • Förmåga att kunna tala engagerande inför publik • Förståelse av vikten av Project Livs insats i familjernas svåra livssituation • Vilja att utveckla det arbete som påbörjats inom Project Liv

Project Liv erbjuder meningsfulla och mångsidiga arbetsuppgifter – med glädjen hos det sjuka barnet i fokus. Du har stor möjlighet att utveckla föreningen och din egen arbetsbild.

Ansökan med CV inlämnas senast 25.11.2018 kl.16.00 till nina@projectliv.fi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.