6 jobb som jag skulle söka (om jag inte redan hade ett underbart).

fullsizeoutput_dd4

Att vara en kreativ och hungrig själ i Svenskfinland har aldrig varit mer tacksamt. Medan jag själv spanade efter nya utmaningar kom det aaaldrig nåt kul. Jag väntade och väntade och väntade. Och det var väl det som var meningen – att jag skulle hitta Anna och vi skulle starta Bertills & Jung. Men ni som fortfarande söker!

Här kommer 6 fina jobb som ni inte vill missa.

1. Producent till X3M:s aktualitetsredaktion Fokus. Gjorde en sommar på X3M:s dåvarande aktualitetsredaktion för länge sedan och det var en superfin erfarenhet. Om du har ett intresse för samhälle, tycker om att göra content och gillar tempo, så skulle jag söka nununu. Här kan du läsa mer.

2. Svenskspråkig kommunikationsexpert till Herea. Herea är en finskspråkig kommunikationsbyrå med säte i Korsholm. Deras arbetsplatsannons har flimrat förbi mig på Facebook så många gånger de senaste dagarna. Är du kanske den de söker? Här kan du läsa mer.

3. Medarbetare till NK Bokföring. Går du igång på löneräkning och HR? Vår superfina bokförare Fredrik Norrlin rekryterar fler till teamet i NK Bokföring. Kontoret är i Vörå. Om du är sugen på mer information om jobbet, rekommenderar jag att du slår en signal till Fredrik på 050 5615839! Eller spanar in hans Facebook-sida här.

4. Tjejkoordinator till Luckan. Luckan i Österbotten söker en verksamhetsledare för ett projekt där avsikten är att höja kompetensen bland instruktörer, idrotts- och ungdomsledare om likabehandling och jämlikhet utgående från ett normmedvetet, mångkulturellt och inkluderande förhållningssätt. Wow. Behövs! Här kan du läsa mer.

5. Närvårdare till grupphemmet i Korsholm. Har jobbat med Folkhälsanhuset i Korsholm några gånger i höst och kan fortfarande inte släppa den här superfina bilden från deras Facebook. Eller den här! Om jag skulle jobba inom vården kan det nog hända att de skulle vara ett gott alternativ, men nu gör jag mig lite bättre på andra ställen, så jag ger jobbet vidare till någon som har rätt utbildning! Här kan du läsa mer.

6. Gott hjärta till Project Liv. Nå, det här kunde ni kanske gissa. Att jag skulle rekommendera den lediga posten för ”Ansvarsperson för Liv i vården”. Jag väntar sååå! Fram till söndag kan du ännu söka! Här kan du läsa mer.

Lycka till alla talanger där ute! Go get them.

3 reaktioner till “6 jobb som jag skulle söka (om jag inte redan hade ett underbart).”

  1. Hej! Jag fick min Vasabladet collegetröja samt tygkassen igår! Tack till er för tipsen så att jag kunde köpa tröjan. Den är jättefin! ( Utanför bloggämnet…nu igen… )

  2. Tänk, om de där på Folkhälsan, skulle göra ett undantag, genom att inte alltid hänvisa till dendär sjuttons Sora-Lagen, som redan förorsakat, att det inte tas Handikappade, Formellt till och med Utbildade Närvårdare till Jobb inom Branchen, utan även tag i beaktande tex. helt Blinda Ansökande. Nu är jag ju inte säker, om det är frågan om samma ställe, dit jag på eget initiativ, ordnade Besök till mig själv i Maj 2012, för att äventuellt, få Bostad där från någon Bostad i det skillda radhuset intill Huvudbyggnaden, Schefen för stället, intervjuade mig occh i och sörsig, hade hon på känn, att de, kunde erbjuda just sådant Stöd i vardagen, som jag kunde behöva, då redan en av deras Invånafre, fick just sådant, men då ingen av bostäderna, skulle bli lädig och en del, hade bott i sin bostad redan i åratal. Ingen av Invånarna i bostäderna, var några Bastuentusiaster, fastän varje bostad, har bastu, utan använde den som förråd, där jag, skulle har varit annorlunda, en Invånares toalettstol, hade en dyna, mot locket, för då han är liten till växten, kunde han ramla ner i byttan, om dynan, inte hindrade saken, då man tex. kissar sittande. Då det blev Lunchdags, halvt befallde Personalen mig, att sätta mig till bords och avnjuta ugnskorven med potatismos, fastän jag ju inte hade tänkt, att de riktigt, skulle bjuda mig sådärbara på lunch, men gott, var det ju! Det, som var litet förvånande, att Huvudbyggnadens sällskapsutrymme, inte tex. hade akustiskt piano, vilket på något sätt, var en självklar ingräddjens i min tankegång, men de sa, att ingen Invånare, riktigt skulle kunna spela på ett sådant, så säkert därför, ansågs det vara onödigt med ett sådant. Noja, fastän det gick, som det gick, var bemötandet av Personalen optimalt, så om det är samma ställe, vilket man ju nog får rädapå, lyckatill till dem med att få sin Närvårdare, som även, kan ha något Specialbehov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.