Livet & gardinerna.

Vi hade en så otroligt lyckad inskolningsdag i dag att jag är alldeles upplyft. Sami fick manflu delux (vanlig åkomma efter att ha vistats på ett dagis, I guess), så jag fick åka ensam. Mycket hoppfull känsla i bröstet denna eftermiddag! My lekte som en kung och åt som en häst (också jag uppträdde alldeles exemplariskt). Gillar verkligen personalen.

Jobbade hemifrån resten av dagen eftersom vi bara körde en halvdagare i dag. Ganska skönt faktiskt. Hade två poddar att klippa och det är skönare att göra det i tysta rum. När vi kom hem slocknade My med Sami och jag fick slänga mig i soffan och njutjobba.

IMG_8079 2.jpeg

Och eftersom det för en gångs skull var ljust när jag kom hem passade jag på att klämma av en bild på vardagsrummet med gardiner (ska ge gardinerna en omgång med strykjärnet när jag ooooorkar – lovar!). Men som den spontana dåre jag är kan det hända att jag har återgått till ett gardinfritt liv när den lusten infaller, så få se om det alls blir av.

Hann inte jobba så länge innan rummet fylldes av ett stort gäng skolbarn som ville leka med My. Matheos kompis Alex är verkligen en babymagnet utan dess like. När jag blickade över klippdatorn stod My på hans mage och dansade med händerna i vädret. Future dagistant, I tell you.

Rapport, över och ut.

img_8076 2

4 reaktioner till “Livet & gardinerna.”

  1. Sååå fint med gardiner tycker jag! 👍🏻(Dämpar ljud och håller dammet på plats för oss astmatiker också!)
    Jag tycker din header ser lite kuuuuuslig ut… 😂☺️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.