Full fart.

IMG_4424

Anna brukar säga att det är osympatiskt att gå an om hur mycket man har på jobbet och hur stressigt allt är. Men jag skulle ändå vilja säga så här: Det är förvisso mycket just nu. Men det är underbart!

När det är riktigt tuffa tider (det vill säga: sådana intensiva perioder som pågår just nu) så måste man ändå försöka dra till sitt mest rationella tänkande. Jag försöker tänka så här: Visst är det otroligt lyxigt att vi har så många uppdrag att vi knappt hinner svara på efterfrågan! Det är den ultimata situationen för en liten byrå i uppstartfasen.

Just nu har vi det faktiskt så väl förspänt att kunderna står på rad utanför. Vi hinner inte ens köra någon aktiv försäljning för kunderna kommer ändå. Liksom tänk! Det är ju otroligt! Så här på den sjätte månaden får man verkligen vara glad. Tänk om situationen var den motsatta: Att jag hade massor av tid att blogga, jogga och ha sovmorgnar (då skulle det antagligen betyda att affärerna går lite trögt, haha!).

fullsizeoutput_17e5

Och en annan sak: Mys dagisstart har varit den smidigaste någonsin! Det går alltså jättejättebra! Varje dag när jag hämtar säger de bara positiva saker. Att hon äter bra, sover bra, leker bra, lyssnar bra. Hon grät inte ens när vi lämnade igår. Det har verkligen gått helt perfekt. Men det ska också personalen på Touhula ha en stor kram för. De är så underbara. Och My likaså.

Vardagen rullar i alla fall framåt. I raketfart mot våren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.