Tips på bra – och härdande – lek.

IMG_8337

För att höja stämningen under kvällsmålet igår lekte vi vem-är-mest-cringe-leken. Det är min värsta lek, för oftast blir jag alldeles generad av mig själv. Men samtidigt är den också en god övning i att uthärda rysningar (hah!). Nå, till saken hör att jag är en oslagen mästare på den här tävlingen (jag kan fördriva hela min familj – och nästan mig själv – ur köket på 0,2 sekunder). Jag är både förfärad och imponerad av min egen förmåga att vara riktigt plågsamt obehaglig. 

Denna afton bidrog jag med följande karaktärer:

1. 36-årig mammayoutuber som gav ”as-schyssta tips”
om hur du blir en ”cool förälder”.

– Heeeey och välkomna till en helt ny viiideo med miiiig MissCoolMom – i dag ska vi öva in hippa sägningar som ni kan ha nytta av när era barns kompizzzaaar kommer över.. 

Här föll redan det ena barnet under bordet. “Jag klarar inte mer, mamma. Jag ger mig, jag ger mig, jag ger mig!” (vissa klarar verkligen ingenting).

Så vi gick vidare till:

2. OL-lärare som njuter av att berätta hur naturligt hon tycker
det är att prata om puberteten.

– Och ni ska veta att det aaaldrig är pinsamt att prata om hår på snoppen. Aaaaallt är normalt när man kommer i puuuuberteten, att man börjar dofta lite märkligt under armarna – eller vi ska ju inte säga märkligt, för det är ju heeeelt normalt. Precis som att rösten förändras och att man kanske känner att …

Det andra barnet som fortfarande satt kvar skrek rakt ut:
– HERREGUD MAMMA, DU MÅSTE SLUTA NU, DU MISSUPPFOSTRAR MY! 


Om vi säger som så: Mamma – barn 2-0.

Vänligen lämna era bästa tips på hur jag ska vinna nästa runda i kommentarsfältet (inte för att jag direkt verkar ha problem med att vinna utan ansträngning, heh).

5 reaktioner till “Tips på bra – och härdande – lek.”

  1. Hahahaha! Jag har inga tips, du är FÖR pro redan! Kan du inte starta en youtubekanal som heter cringetube eller nåt sånt, där alla de här karaktärerna finns? Jag skulle börja följa dig direkt (främst för att snappa upp tips, hehe).

    1. Men den allra bästa kanalen är ändå den som mina barn kan starta när de reagerar på min. Du vet, de filmar sig när de tittar på mig. Tror deras rysningar och äckelminer är minst lika bra.

  2. Jag pratar dialekt som jag inte gör annars, bryter på ryska, kasködialekt, norsk brytning, dansk brytning är favorit, speciellt då snopp är tissemand på danska! Den ska du testa, prata om puberteten och referera till hår på tissemand!

  3. Tänkte på dej när jag läste den här artikeln, på grund av dina inlägg om att det är okej att misslyckas i skrivningarna:

    https://svenska.yle.fi/artikel/2019/03/23/irene-klarade-inte-studentexamen-och-flydde-till-sverige-jag-tankte-att-jag-ar

    Blev själv lite överraskad av kommentarerna i ditt första inlägg om ämnet. Den allmänna uppfattningen är väl ändå att det lönar sej att studera och få bra vitsord, så det kan väl inte skada att någon ibland påminner om att det kan lösa sej fast man misslyckas med skrivningarna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.