Här igen!


För att en blogg ska bli läst och hyllad och älskad 2021 måste den delas och puffas på valfritt socialt medium. Känns nästan lite hemlighetsfullt och spännande det här. Att blogga – och INTE dela. Gjorde det inte igår, gör det inte idag. Känns som jag får blogga här i fred och ingen läser. Hur hittar man ens bloggar om skribenten inte delar i sociala medier? 

Nå väl, kontorsdag för mig idag. Sitter här på Jacobs plats. Lånar den lite grann. Varken jag eller Anna har stadigvarande platser på kontoret längre. Vi ryms inte längre in. Och det är egentligen precis som jag vill ha det. Min dator är kontoret och den släpar jag med mig i väskan. Tycker inte om att hålla ordning på skrivbord, för den delen. Så oftast sitter jag där i fammos soffa, eller i andra soffan, eller vid mötesbordet. 

10 minuter – det går ju!

2 reaktioner till “Här igen!”

  1. Hihi – kul inlägg.
    Tänk så hemlighetsfull jag har varit i alla år, och på alla olika bloggar som jag haft. Inte många gånger som jag delat.
    Känns bra! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.