Förhandsglädjen.

Det var ingen speciell och storslagen kväll ikväll heller, men det var i alla fall kvällen när jag för första gången på säsongen hängde tvätt ute (vi behöver inte prata om att det kommer regna och snöa i morgon) och förhandsnjöt av hur gott den kommer dofta imorgon.

På något sätt är det alltid lite roligare om man är en obotlig optimist istället för en kantig realist. Det var i alla fall det jag intalade mig själv när jag glatt ställde fram utemöblerna på gården (ok, kuddarna lämnade jag ännu inne). Men nu är vi på gång!!! .. tills takatalvi del 1009963727 kommer. Men låt den komma. Jag var ju ändå munter ikväll!

För det är sedan länge: Gladjen, den ska tas ut på förhand!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.