Förhandsglädjen.

Det var ingen speciell och storslagen kväll ikväll heller, men det var i alla fall kvällen när jag för första gången på säsongen hängde tvätt ute (vi behöver inte prata om att det kommer regna och snöa i morgon) och förhandsnjöt av hur gott den kommer dofta imorgon.

På något sätt är det alltid lite roligare om man är en obotlig optimist istället för en kantig realist. Det var i alla fall det jag intalade mig själv när jag glatt ställde fram utemöblerna på gården (ok, kuddarna lämnade jag ännu inne). Men nu är vi på gång!!! .. tills takatalvi del 1009963727 kommer. Men låt den komma. Jag var ju ändå munter ikväll!

För det är sedan länge: Gladjen, den ska tas ut på förhand!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.