Long time no write.

 

Just nu går det hårt för Linzucca. Jag har bara en ledig dag den här veckan. Dessutom har båda mina axlar gått och inflammerat sig. Ni kan ju gissa hur jag njuter på Strampen när jag får bära av och an på heavy-tallrikar. Jag vill hemskt ofta döda. Speciellt när nattliga kramper och avdomningar förekommer. Men jag har ju  en sjukling till partner också, så vi kan paja och tycka synd om varandra.

Denna lördag är jag konstigt nog ledig. Jag skall spendera eftermiddagen i Vörå och premiär-analysera min fotbollsgud till sambo. Tänk att jag aldrig någonsin har haft tillfälle att beskåda när han spelar fotis. Jag antar att han ser mig som en sällsynt dålig flickvän. Men nu skall jag ut och kika vad han går för! Och jag är SŅ i mitt ässe. Eat shit, Närpes Kraft.

På onsdag åker jag ner till Karis för att sedan följande dag dra vidare ner mot Grekland. Före det kommer min kära mami på arbetstrip till Vasa. Jag skall ta henne och min boyfriend till Stramps för att avnjuta en och annan läckerbit. Den som inte dricker ett glas Matua får stryk.

Nu skall jag gå ut i solskenet och promenera och lyssna till min mp3-spelare som är fulladdad med nya namilåtar. Powerwalk halleluja.

Bilder från modeshowen jag deltog i kan ses på fyra sidor. Och det gör du  här:   http://www.pixbox.se/alb_show_id376000_page0.html

2 reaktioner till “Long time no write.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.