Hjärtljud och allmänt gnäll

(Inledningsvis vill jag tacka för de uppmuntrande kommentarerna jag emottagit. En liten tröst i min knäckande vardag.)

Idag blev jag lite gladare än normalt. Jag och Sami åkte till rådgivningen och fick lyssna på hjärtljud för första gången. 140 slag i minuten pumpade knodden. Nathalié, sann expert på området, hävdar då att jag kommer klämma ut en son. Babyn och magen mår ypperligt, men det gör inte mommy herself. Återigen hade jag tappat några kilon och har nu en vecka på mig att lägga på mig lite vikt innan jag antagligen blir intagen på avdelning. Fru Doktorn hävdade att hon levde på Opera-pizza under sin graviditet. Blotta tanken på pizza får mig dock att kräkas. Inget jag kommer att ägna mig åt. Tyvärr spydde jag magen tom från äpplen när jag kom hem från rådgivningen och jag själv tvivlar hårt på att jag kommer att öka märkbart i vikt under min försöksvecka.

Min mor och far från Finlands Paris besöker oss nu i helgen. Jag har mina onda aningar om att min mor har för avsikt att tvångsmata mig. Kanske det enda rätta i det här läget. Jag trodde aldrig att jag, the matmonster of all time, någonsin skulle få problem med att hålla mat nere. Just nu känns det faktiskt som om all mat i hela världen smakar dynga. Och jag som trodde att jag var positiv idag. Bullshit.

8 reaktioner till “Hjärtljud och allmänt gnäll”

  1. hjärtljuden på nellie i magen var alltid kring 140 så de e en flicka ni får..ingen trodde vi kunde få flicka me tanke på att de var en forsströmamre jag sku få barn me…:) kämppa vännen de blir nog bra snart.prova med skorpor, mandarin och saftsoppa. karm eva

  2. ja jag kan ju inte påstå annat än att jag satt med öppen mun och gapade som ett fån när jag läste att du ska bli MAMMA (!!!!!) det är helt fantastiskt roligt för din skull men själv får jag PANIIIIK som är två år äldre och inte ens kan stava till ordet barn! haha!jag ska följa dig i din blogg, fy sjutton vad roligt!pöss o kraam från paradisekollegan.. om du nu minns mig 😉

  3. Maria, hur jag än försöker, så gååår det inte att glömma dig. Det är fan omöjligt 🙂

  4. GRATTIS!!! ryktena har nått Stockholm:) vår kära Paradisekollega Maria skvallrade! jag säger det igen GRATTIS GRATTIS, hoppas du börjar må bättre snart. Jag ska också följa dej i din blogg, så du kan ju vänta dej fler kommentarer;)

  5. Grattis till graviditeten Linn, ytterst förvånad blev jag över denna nyhet men GUUUD så trevlit! Kul med graviditetsblogg. Ingefärate, sval mat, zonterapi hjälper för vissa mot illamående. Kämpa på

  6. Din monkey. Den blivande mamman E berättade att hon hade förstått att FLICKOR oftast har hjärtljud där just över 140 men att pojkar också kan ha typ 170 inbland. I´m just the messenger här. By the way så har vi redan startat en vadslaqgningsbyrå gällande könet på er bebis. Jag vill baar påminna dig om att spara långt gnidarhår på pojken din sen.

  7. Måste säga att det här kom som en rejäl överraskning! :)Men ENORMT stort grattis till er!! Vad härligt 🙂 Låter inget vidare med det där illamåendet, hoppas du slipper det snart.. Ta hand om dej o lillen. kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.