Hyvä fiilis fuck yeah.

Humöret har återkommit. Solen i mitt sinne skiner. Jag har t.o.m besökt stranden. Likväl har jag roadtripat i Jakobstad, haft årets första picnic, träffat vänner på stan, cyklat och shoppat och Gud vet vad de senaste dagarna. Jag är mig själv igen. Plus ett kilo tyngre än förra veckan. Jajjamensan. The happy days are back.

Nu sitter jag här i solskenet och lyssnar på Jeppe Smedmans ”Emily Road”. Honom skall jag för övrigt intervjua imorgon. På villaavslutningen. Det får bli en villaavslutning i stan. Jag orkar inte aktivera mig desto mer. Ikväll skall jag gå på bio med min älskade. Das war alles. Moro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.