Direkt från Sannäs.

Jag kan rapportera att färden till Raseborg gick alldeles ypperligt, att här är -22 grader kallt, att jag har druckit kaffe hos fammo och faffa idag, att jag har paketerat alla mammas julklappar, att jag har sovit länge, att jag skall få träffa Melkers baby imorgon, att jag skall få träffa Lottes baby imorgon, att vi trivs och det ena och det andra. Nu nalkas systers ankomst och mammas specialpizza. Kan inte klaga. Eller jo, det är förhatligt kallt och Matheo spelar piano hellre än bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.