Från ett råddigt vardagsrum.

Vi hade vardagsrummet fyllt av gäster nu ikväll och Matheo fick ta sig an en mer jämnårig kamrat än tidigare idag. Här kan man se hur Ellinor desperat försöker få kontakt med en fullständigt ointresserad Mattifnatt. Nu är jag så trött att jag kunde tänka mig att gå till sängs om det inte vore det faktum att jag skulle bli brutalt utskrattad. Jag skall istället äta kvarbliven plockmat, snittar, pajer och sallad och eventuellt hälla i mig ett glas vin eller två. Kunde ju förstås vara värre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.