28 reaktioner till “Den här morgonen”

  1. Nå så här halvvägs vågar jag påstå att du kan hoppa över. Det känns lite som man läste när man gick på sexan. Eller så var Sofi tolv när hon skrev den.

 1. den är ju sjukt bra! kunde inte lägga den ifrån mig! och jag är 25, så inte är det lågstadielitteratur inte..

 2. Den var min strandläsning i sommar, och jag måste säga att jag gillade den! Underhållande tyckte jag 🙂

 3. Nja, den är lite knepig. Jag läste första avsnittet när de bjöd på det i Sofis mode-tidningen. Då reagerade jag som du.. Herreguud. Men jag köpte den ändå före jag flög till New York, eftersom det var NY-tema så tänkte jag att den skulle vara bra som pepp. Efter att ha sträckläst halva boken måste jag ju erkänna åt mig själv att jag gillade den. Men man kanske måste utgå från att ha riktigt dåliga förväntningar för att tycka det? Alternativt vara helt nere i modebloggsträsket…

  1. Alltså ja, jag kan erkänna att den blev lite bättre med tiden. Men ändå. Lite töntig på nåt vis. Jag vet inte. Och måste hon namedroppa sig själv?

  1. Nå så här halvvägs vågar jag påstå att du kan hoppa över. Det känns lite som man läste när man gick på sexan. Eller så var Sofi tolv när hon skrev den.

 4. den är ju sjukt bra! kunde inte lägga den ifrån mig! och jag är 25, så inte är det lågstadielitteratur inte..

 5. Den var min strandläsning i sommar, och jag måste säga att jag gillade den! Underhållande tyckte jag 🙂

 6. Nja, den är lite knepig. Jag läste första avsnittet när de bjöd på det i Sofis mode-tidningen. Då reagerade jag som du.. Herreguud. Men jag köpte den ändå före jag flög till New York, eftersom det var NY-tema så tänkte jag att den skulle vara bra som pepp. Efter att ha sträckläst halva boken måste jag ju erkänna åt mig själv att jag gillade den. Men man kanske måste utgå från att ha riktigt dåliga förväntningar för att tycka det? Alternativt vara helt nere i modebloggsträsket…

  1. Alltså ja, jag kan erkänna att den blev lite bättre med tiden. Men ändå. Lite töntig på nåt vis. Jag vet inte. Och måste hon namedroppa sig själv?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.