Podcastveckan

Den här bilden har absolut inget med podcaster att göra. Den får bara symbolisera lugn och ro. Och lugn och ro är precis vad jag hatar när jag skall lägga mig. Det är min största svaghet just nu. Kan inte somna utan podcast. Somnar alltid med podcast. Så här ser min podcastvecka ut. Tisdagen är, som ni ser, en stor problemdag där. Jag behöver en tisdagspod. Har du någon på lager?

Måndag: Värvet med Kristoffer Triumf
Tisdag: Stort tomrum som behöver fyllas ut
Onsdag: Alex & Sigges podcast
Torsdag: Filip & Fredriks podcast
Fredag: Fredagspodden med C/o Amanda och Hannah
Lördag: Luuk & Lokko
Söndag: Torehammars vecka

27 reaktioner till “Podcastveckan”

  1. Har du hört Mia Skäringers och Klara Zimmergrens sommarprat? Finns både enskilda sommarprat för var och en, och så finns det ett gemensamt Mia & Klara-sommarprat. Så sjukt bra, träffar en precis i hjärtat! Finns i Sveriges Radios arkiv, Sommar och vinter i P1.

  2. Jag har tyvärr inget tips! Men ska kika in igen lite senare och hoppas på att någon annan har det. 🙂

  3. Tisdag: Radar

    (nå okej om du vill ha nåt lättsammare & t.ex. öva dig på det engelska språket rekommenderar jag This American Life.)

  4. Jag måste också börja lyssna på podcasts. Jag älskar ju dem. Men jag ids aldrig. Mitt nyårslöfte skall bli att lyssna mer på poddar och titta mer på TV. jag skojar inte. Jag behöver utfyllnad. Och mening. Just nu slösurfar jag ju bara hela kvällarna

  5. Jag har tyvärr inget tips, men jag ska istället kika på de tips som du får 🙂 Tack! Och du, nåt som inte har med inlägget att göra, så fint du gjort på bloggen och vilken fin bild på dig i högerkolumnen! Jättefin!

  6. Plöj genom alla P3 dokumentär. Om du lyckas – det är hög insomnongsfaktor på många av dem. Du blir dessutom mytji allmänbildad.

  7. Det här passar inte så bra när man vill somna, men i övrigt kan jag rekommendera poddversionen av Morgonpasset i p3. Sjukt rolig när man cykla, åker buss till jobbet, tränar, diskar, you name it. Jag skrattar ofta för mig själv när jag lyssnar på den. /anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.