Bästa helgen

Det här kan ha varit den bästa helgen på ungefär femton år eller så. För jag känner verkligen att jag hann i kapp livet (och gjorde en fräsig omkörning i 120 km/h) – och det var inte igår! Hann till och med leva så pass värdigt att allt det dåliga samvetet gick upp i rök.

Städade bort allt äckel i huset, läste en massa böcker för barnen, badade alla barn, gick till parken, hade Solsidan-dejt med Samsan (och middag, choklad, Crowmoor, brie, digestive och candle lights), tvättade bort all hundratals högar med skittvätt, bytte lakan och det ena med det fjärde – utan att jag tyckte att det var det minsta ansträngande. Det var bara gemytligt att få se Gula huset bli sig självt igen, under alla tusentals leksaker, mögliga äppelskrutt och otaliga dammlager.

Slängde två plastkassar med gamla papper och uråldriga mama-tidningar. Nu går det äntligen att hänga vid mitt skrivbord igen, hurra! Hängde också upp våra målartejpskonstverk..

Nu kan veckan komma med motgångar och solsken eller pretty much vad som helst. Jag är nystädad, nytvättad och relativt fräsch i sinnet. Come on, bara.

10 reaktioner till “Bästa helgen”

  1. Vilken fart du haft på idag. Synd bara att mama-tidningarna åkte i roskis, de skulle jag ha kunnat ta över 🙂

  2. Jag brukar föra mina tidningar till parkhuset där de har en byteshylla (för allt barnrelaterat, ge & ta, mycket lyckat koncept!).
    Avundas din energi. Jag har bara flyttat omkring lite buskar förutom det vanliga. Helgen kom och gick liksom. Var ensam med barnen igår och det märks nog. Det blev inget vettigt gjort.

  3. Låter bra. Mindre lyckad är jag som läser den sista uppmaningen som Come on, hora. Jag bara mmmkay, innan jag inser att jag tappat läsförmågan.

  4. skulle du ha det skitigt även om du bodde ensam? Fiskar bara lite empati här. jag har det nämligen ostädat fastän jag inte har barn (och det är ju totalt förbjudet att ha det så när det gäller bara en vuxen människa).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.