Glada, röda barn.

Åt en evighetslång frukost i morse, för jag visste att parken var vårt enda alternativ efteråt. Tryckte i mig smörgås efter smörgås, kaffekopp efter kaffekopp, bara för att skjuta på hela processen. Man kan inte sitta inne en hel helg, bara för att det regnar. Det är dåligt för 1. samvetet 2. humöret 2. barnens energinivå. Därför daskade jag (hårt) mig i kinderna och klädde barnen i regnkläder från topp till tå. Och så gick vi ut. Och tänk! Det störtregnade inte ens. Bara pikulite. Och det var på riktigt det skönaste jag har gjort den här veckan.

Och sedan gick vi hem och fortsatte på det röda temat:

Sopprester från igår. Tänk att en vanlig morot-potatis-purjo-persilja-soppa kan bli så där röd av bara tre små rödbetor. Magic!

14 reaktioner till “Glada, röda barn.”

  1. Här (i Molpe) tittade faktiskt solen fram ett slag också idag. Men bara en pikku stund..
    En fråga! Jag minns du köpte solskyddsdräkt åt dina små när ni for på resa i vintras.. Varifrån köpte du? Vi e påväg till Florida o e i akut behov av en dräkt, men jag tycker alla e slut i vår storlek… (ca.86 eller 1-2 år)

  2. du måste ju ha världens sötaste barn! 🙂
    soppan ser fantastisk ut, måste prövas nu i höstrusket!

  3. Härliga bilder! På något sätt har skitvädret fått mig att engagera mig mera för att klara dagarna någålunda smärtfritt med barnen… Och nu sitter jag här smått förvånad över vad lite (läs mycke) nederbörd kan göra för husfriden! 🙂

    1. Tack Tanja! Men det lyckades så bra att en annan såg min kommentar här och tog kontakt, för hon hade en till salu! Så det löste sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.