En BRA dag!

Eftersom vi hade en viktig deadline i skolan idag, fick Matheo följa med till G5 (vad vi har jobbat med kommer ni att få se inom kort). Hur som helst – Mannat är en tacksam sjukling, det har jag alltid sagt. Han var nöjd med två stolar, en dator, en dyna och en filt. Medan vi andra satt och stirrade i datorer och korrläste varandras texter. Vad behöver vi dagis till, egentligen?

Annat bra med idag: Min syster skall bli en FRU!

Och ytterligare en bra sak med idag: När alla mina artiklar var inskickade vid 12-snåret åkte vi och hämtade Milken på dagis. Sedan gjorde ugnsäpplen. Frossade medan Milken sov. Magiskt att sluta så här tidigt på en fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.