Marry me, baby

På tal om bröllop i inlägget under. Nog har ni väl sett att det finns ett klipp från Kristas uppträdande inför juryn på Arenan? Gissar att de flesta här i landet har hört att hon ska vara med i uttagningarna till ESC, men ni som bor i Sverige eller i andra delar  av världen kanske inte har. Vill vill vill att hon vinner finska uttagningarna den 24.1.Vill verkligen se Kristinho i Malmö 2013. Känner verkligen att vi behöver någon med .. stake? Och brudklänning.

1

30 reaktioner till “Marry me, baby”

 1. MEN! Hon måste verkligen lära sig innebörden av ordet ödmjukhet. Annars går det precis som i Voice. Hon sjunger bättre än många andra men attityden sabbar allt. Tyvärr.

  1. Ähh, finländarna och sin jävla ödmjukhet. Ödmjukhet är så himla överskattat. Som om lite kaxighet hade skadat nån.

 2. Själv är jag väldigt förtjust i Great Wide North, men det kan ju kanske bero på att jag är bekant med två av bröderna i bandet.

 3. You’re getting it all wrong.It’s not about cockiness or humility.It’s about her crappy acting skills.She’s just overly sentimental child and in front of the cameras she looks like a kid who’s about to crap her pants.NOTHING like Maja Ivarsson,a cheap imitation at best and this undermines her credibility and her ability to success.

 4. Ja altså tyvärr…hur jag än försöker så kan jag inte tycka att hon e bra. Too much wannabee.. Men alla behöver ju inte tycka lika…

  1. Att alla inte diggar låten (och krista som artist) – fine! Det förstår jag. Men att så många måste slänga det i mitt face fattar jag inte. Hon är ju min kåmpis. Blir ju ledsen här, come on.

 5. Fattar int va du yrar om? Kommenterade ju för första gången. Kasta inte ur dig osanning!

  Crap skrik-låt! Men me finska mått helt ok, men int i ESC. Inte bra uppträdande heller. Östeuropeiskt hypereuforiskt struttande. Bäst att tagga ner, speciellt off-stage. Ödmjukhet som nån annan här redan pratade om. Då är man professionell o tas på allvar.

  1. No worries, då är det säkert internet som har fel. Din och den andra kommentaren kom från samma adress. Folk tenderar göra det oftare än vad man tror (hålla med sina egna anonyma kommentarer med anonyma kommentarer). Men ingen panik, peace!

 6. Ja tycker krista är bra…tycker inte om umk eller eurovisiongrejjen alls,inte min typ av underhållning,men fakta är att bruden kan sjunga o uppträda som få kan och vågar i det här landet! Men tyvärr får man inte vara duktig,positiv eller utåtriktad i det här ödmjuka folkets land… och det är synd.. Krista kommer långt ännu, folk måste sluta vara avundsjuka pga andras framgångar. Over and out.

 7. Jag har bara kommenterat 1gång…isåfall är det min man som läst och kommenterat efter mig, och han var på jobb då…Låten isäg tycker jag väl är ok. Ber om ursäkt – visste inte att ni var så goda vänner med K.

 8. Okej, jag måste skriva en ny kommentar. Jag är ganska säker på att mellansnacket i The Voice var orsaken till att Krista fick lämna programmet i förtid. MEN NR 2: Jag tycker också det är fel av produktionen att inte låta artisten uttrycka sig på sitt eget modersmål. Då är det lätt att man som person blir misstolkad! Krista är säkert hur go som helst bara man skulle känna henne personligen. Försök missförstå mig rätt.

  Nu har jag lyssnat på låten ett par gånger:
  – den växer
  – jag tycker till skillnad från den engelskspråkige att hon gör bra framträdanden, hon blir verkligen bättre på scenen
  – den finska uttagningen kan hon vinna OM hon spelar sina kort rätt – dvs, också smörar för tittarna (precis som svenskarna gör år ut och år in)

  Jag håller med dig: Inget fel på kaxighet men gränsen är hårfin mellan kaxighet och arrogans. Det kan lätt bli fel!

  Jag önskar Krista lycka till! Hon har kämpat länge nog! En vinst skulle ge mycket uppmärksamhet i media.

  1. TACK för den kommentaren! Blir alltid på gott humör av människor som tänker om och ger saker och ting en andra chans! Hurra för dig!

 9. Nå nu kan jag nog med 310%s sannolikhet intyga att L8 och jag inte är samma person, så då:
  a) visar nog din blogg helt craziga grejor
  b) ljuger du

 10. Ok, finns ju även ett tredje alternativ: att jag e schizo 🙂 Hahaa.

  Nä, men skumt om det verkligen på riktigt poppar upp exakt samma ip. Spooky and just so weird.

  Diggar annars din nya blogglayout. Riktigt snygg!

 11. Jag tycker igen att låten skulle passa bra på ESC. Den har passligt me sväng och hoppeligen tillräckligt med show. Hon pratar om någo dansare, så tror att det kan bli riktigt super 🙂
  Och åtminstone bättre än vad det varit på många . Väntar med spänning på den slutliga versionen live 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.