Fixa pics?

Ja, vad hände egentligen med min bloggiver, undrade någon. Och jo, den FINNS, den LEVER, men den fick sig en liten törn när jag insåg att vi måste städa och jag hade magknip (undrar lite om jag har ätit för flåtit och hemskt under jul och nyår med tanke på att jag saknar gallblåsa) och så kom min mamma till stan. Men mest av allt beror tystnaden på att jag har sagt upp bekantskapen med befunky.com som jag alltid har gillat så mycket. Nu vägrar programmet spara mina bilder. Och jag blir så sinnessjukt frustrerad.

Finns det något annat webbläsarbaserat bildredigeringsprogram, förutom picmonkey, som är lätt att använda? Gillar ej iphoto. Och är för snål för photoshop. Hjölp!

2

Välstädat i 3 sekunder.

1

Instagramerad dotter.

1

Storskidar-Masse Svan.

22 reaktioner till “Fixa pics?”

   1. Nej, inte så som jag använder det åtminstone 🙂 Man väljer sin bild från datorn, joxar och fixar och sparar den nya versionen.

 1. Jag har tyvärr ingen lösning på bildproblemet då jag själv är nollad på det där med bildhantering över huvud taget (det syns även på min blogg där allt är oretuscherat). Men som jag gillar hur du sorterar böckerna i färgordning!

 2. Behöver man inga spexiga funktioner och nöjer sig med att kunna klippa, och ändra lätta saker på bilderna är picasa latmaskens dröm. Jag tror det är googles och det är gratis!

 3. Vill också veta…har dock inte hittat för Mac :/ Pixelor? eller någonting sånt har någon rekomenderat för mac….men den kostar lite. Skulle gärna få info om olika program 😉 kram & trevlig helg ❤

 4. Själv använder jag Photoscape nedladdad och gratis. Har för mig att det inte funkar på Mac dock. Lär också finnas en onlineversion.

 5. Definitivt Picasa. Ägd av Google och gratis. Alla basic-editeringar, i ett klart och tydligt format. Använder det själv som bildbibliotek nuförtiden (behöver mera avancerade program till själva editeringen).

 6. Vi brukar storstäda före jul, sen är det bara att chilla hela helgen. Lite dammsugning räcker sen.

 7. jag anväder picmonkey.com. De e gratis men vill man ha the lite betär stuffe så måst man registrera sig o betala månadsavgift på 4.99€ i mån…

 8. Jag använder också Gimp, gillar att utöver allt standard som följer med i nedladdningen så kan man ladda ner extra stuff vartefter.

 9. Jag använder mig av Picasa, funkar bra för Mac. Busenkelt, gratis och det finns en hel bunt med bra egenskaper! Gillar själv inte heller iphoto så picasa har blivit en god vän 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.