Tips: Hanna

Det finns så mycket jag skulle vilja blogga om, vet ni. Under dagens lopp tänkte jag på otaliga ämnen att ta upp. Men när kvällen (fine, kvällarna) väl kommer är jag oftast så avdomnad och dement att det blir plattfall. Det blir aldrig så där kristallklart och fantastiskt som jag visualiserar i mitt huvud. Jag skulle kunna ha en så fruktansvärt bra blogg om jag skulle ha tid och ork (ja ja, jag överdriver, men ni fattar). Det är så knäckande när jag ser framför mig allt meningslöst dravel och alla roliga stories jag skulle kunna häva ur mig här, alla fina bilder och alla lustiga händelser, alla berättelser och alla rapporter, men det bliiiir liksom aldrig nåt. För vardagen är så snabb. Och jag är inte så där sprudlande kreativ som jag tror.

Men en sak vill jag i alla fall tipsa om denna måndag. Och det är Hanna Hellqvist. Om ni nu mot förmodan inte har lyssnat till hennes vinterprat, så kan ni göra det här. Behövs inget annat än att du kan trycka play där på din dator. Hon pratar om sin pappas självmord och är allmänt fantastisk, så som bara Hanna Hellqvist kan.

4 reaktioner till “Tips: Hanna”

  1. Jag igen känner att det här jullovet håller på att ta död på min blogg. Jag sitter bara hemma i pyjamas och skriver på skolarbete dagarna i ända. Jag åker inte ens metro, där jag får inspirationen till majoriteten av mina blogginlägg. Och jullovet fortsätter ännu till den 21:a… *Suck* 😀

  2. Hon är verkligen min nya idol. Så sjukt bra. O rolig. O vanlig. O alltmöjligt. Har du sett henne i jakten på det perfekta livet? Jag körde alla avsnitt på en gång. Vissa roligare än andra men Hanna är så kul.
    Lycka till i skolan!
    Kram malin

    (ps. har kommit i kontakt m en vattenläckande mamma på fl o det ger mig sjukt jobbiga flashbacks. Tack för att du var så fint stöd då det var jag som lekte niagrafallen;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.