Bot mot sommartorkan i bloggvärlden

Jag ska nu konstruera en färdig bloggmall som VEM SOM HELST kan ta till när bloggtorkan slår till. Karkki myntade ifjol begreppet Sommartakt och ni vet ju precis hur det brukar bli under juni juli augusti (det blir allt glesare mellan inläggen) – de flesta bloggar går i sommartakt. Men eftersom jag är bloggvärldens PUBLIC SERVICE (skoja) så ska ni nu få ett skräddarsytt blogginlägg som ni kan kopiera rakt av på era små feel good-bloggar innan ni kör igång dagen. Feel free to use, kaveris!

(insert fin somrig bild på ben här)

Dagens planer:

Min lunch kommer att bestå av:

Vädret utanför mitt fönster är:

Inatt drömde jag:

Igår hände detta:

Dagens outfit består av:

Det här är min favoritlåt just nu:

Den här sommaren har jag lärt mig något nytt:

Nästa fest jag ska gå på är:

Just nu är jag irriterad på:

Däremot vill jag rekommendera:

11 reaktioner till “Bot mot sommartorkan i bloggvärlden”

  1. 🙂 jag e nog lite motsatsen, jag har igen lust och tid att blogga mer på sommaren! Inga djupa inlägg, mest kanske sånt som intresserar egna släkten, men ändå 🙂 Tack för bra skräddarsydda inlägget, detdär ska jag använda!

  2. Pingback: Kesätempo |
  3. Jag vill oxå gärna låna din lista. Inte idag, kanske imorgon när lunchen ännu är framför. Såna här listor är super när det känns: jag vill skriva men jag går i sommartakt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.